Εργατικό Κέντρο: Η πολιτική που ακολουθούν σκοτώνει τους νεφροπαθείς

Εργατικό Κέντρο: Η πολιτική που ακολουθούν σκοτώνει τους νεφροπαθείς

Η πολιτική που ακολουθούν σκοτώνει τους νεφροπαθείς συνολικά τους ασθενείς και τους εργαζόμενους.

Πραγματοποιήθηκε χτες με επιτυχία το προγραμματισμένο μηχανοκίνητο συλλαλητήριο του ΕΚΚΙ για τα προβλήματα της υγείας στα νησιά μας.Διαδηλώσαμε χθες στους δρόμους του Αργοστολίου για το αναφαίρετο δικαίωμά του λαού σε σύγχρονες υποδομές υγείας και ταυτόχρονα για αξιοπρεπείς συνθήκες για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.Διαδηλώσαμε ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε. και της κυβέρνησης που έχουν στήσει την υγεία στα έξι βήματα στη λογική του κόστους – οφέλους.

Δυστυχώς σήμερα ενημερωθήκαμε όλοι για την παραίτηση των δύο νεφρολόγων και των πέντε νοσηλευτριών στην μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Αργοστολίου κάτι που επιβεβαιώνει τις ανησυχίες των εργαζόμενων ότι η κατάσταση στην υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο παρά την υποσχεσιολογία της κυβέρνησης.Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας τάζουν .Φαγοπότι για τους ξενοδόχους και το κεφάλαιο ,το λογαριασμό όμως τον πληρώνουν οι εργαζόμενοι.

Καλούμε εδώ και τώρα τη διοίκηση του νοσοκομείου, την ΣΤ’ ΥΠΕ ,το υπουργείο υγείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Η πολιτική που ακολουθούν σκοτωνει τους νεφροπαθείς συνολικά τους ασθενείς και τους εργαζόμενους! Να ξέρουν θα μας βρουν μπροστά τους!

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ               Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ