Ε.Α.Σ.: Αγροτικές Επιδοτήσεις Ο.Σ.Δ.Ε. 2019

Ε.Α.Σ.: Αγροτικές Επιδοτήσεις Ο.Σ.Δ.Ε. 2019

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ως πιστοποιημένος Φορέας για την υποβολή Δηλώσεων Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) με περιοχή δράσης όλη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) Ο.Σ.Δ.Ε. για την είσπραξη όλων των Αγροτικών Επιδοτήσεων 2019 που συνδέονται με εκτάσεις (φυτικό) ή ζωικό κεφάλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ λειτουργούν κάθε μέρα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο για την εμπρόθεσμη υποβολή της φετινής (Ε.Α.Ε.) Ο.Σ.Δ.Ε.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής (Ε.Α.Ε.) Ο.Σ.Δ.Ε. είναι Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης με δυνατή φωνή στα Όργανα Διοίκησης πανελλήνιας εμβέλειας Συνεταιριστικών και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων όπως, Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Επιχειρήσεων Ελλάδος, Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, Ελαιουργική Α.Ε., Σ.Κ.Ο.Σ. Α.Σ.Ε., Αγροδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων Νήσων και με μια 80χρονη εμπειρία και με τη συνεχή συνεργασία των ΓεωργοΚτηνοτρόφων έχει τη δυνατότητα και μπορεί να βρίσκει τρόπους επίλυσης των άλυτων δίκαιων αιτημάτων των ντόπιων Παραγωγών.

O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης δηλώνει ότι με τη Συνεταιριστική λογική και όχι με τη λογική του ιδιώτη είναι πανέτοιμος να συμβάλει και φέτος στην σωστή καθοδήγηση του ντόπιου Παραγωγού για την είσπραξη όλων των Αγροτικών Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης που δικαιούνται για 365 ημέρες τον χρόνο.

O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για το συμφέρον και την ευημερία των Νησιών μας.

Από Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ