Η Αναστασία Κουρουπού υποψήφια στα βραβεία βιβλίου Public

Η Αναστασία Κουρουπού υποψήφια στα βραβεία βιβλίου Public

Η Κεφαλονίτισσα συγγραφέας είναι υποψήφια στα βραβεία Βιβλίου Public!

Η υποψηφιότητά της αφορά το πρόσφατο της με τίτλο “Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία”. Το βιβλίο, που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μία επιτυχημένη βραδιά στο Αργοστόλι, αφορά τις μαμάδες με κόρες στην εφηβεία και είναι υποψήφιο στην κατηγορία Ευ Ζην.

Τα βραβεία βιβλίου Public, που διοργανώνονται φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζονται κατά κύριο λόγο στις ψήφους του αναγνωστικού κοινού. Για να ψηφίσετε και να υποστηρίξετε το βιβλίο της Αναστασίας Κουρουπού, δεν έχετε παρά να πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η γυναίκα ζει την εφηβεία δύο φορές. Η πρώτη είναι η δική της, η δεύτερη της κόρης της. Η συνύπαρξη της μητέρας με την έφηβη κόρη είναι περίοδος εκπλήξεων, ανατροπών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μια δοκιμασία στις αντοχές της μητέρας !

Έζησα την εφηβεία των κοριτσιών μου αγωνιώντας ακριβώς όσο εσύ! Μέχρι που ανακάλυψα το μυστικό που μοιράζομαι σε κάθε λέξη του βιβλίου.

Απόλαυσε αυτό που συμβαίνει μόνο μία φορά, ερμηνεύοντας με ψυχραιμία και χιούμορ κάθε βήμα της κόρης σου στην ενηλικίωση.

Γίνε ανεξάντλητη πηγή ενθάρρυνσης. Γίνε ανεπιφύλακτη αγάπη!

Εξασφάλισε ότι θα ζήσεις κάθε στιγμή το προνόμιο της δεύτερης εφηβείας που έχουν μόνο οι γυναίκες με κόρη!

 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Κεφαλονίτισσα συγγραφέα!

Δήμητρα Σταυρίδου, μεταφράστρια

για τα Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0