Η Σάμη “βγάζει”…. Ευρωβουλή

Η Σάμη “βγάζει”…. Ευρωβουλή

Από την Σάμη με το βλέμμα στην Ευρωβουλή.

Λίγο πριν το οριστικό κλείσιμο φαίνεται να είναι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την ανακοίνωση μόλις χθες και νέων υποψηφίων και ανάμεσα στους  υποψήφιους και στις υποψήφιες, κυριαρχεί ένα νέο  πρόσωπο με…. κεφαλονίτικη καταγωγή και πολύ αγάπη για το νησί της.

Είναι η , με καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της την και με την ίδια να θεωρεί το όμορφο λιμάνι της Κεφαλονιάς, δική της “πατρίδα”. Η ίδια, άλλωστε, με την οικογένειά της συνηθίζει να περνά στη όλα τους τα καλοκαίρια και διατηρεί ισχυρές και στενές φιλίες στην περιοχή.

Η Ελευθερία Αγγέλη γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσα στον Βύρωνα, από όπου και τελείωσε το Λύκειο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου το 2014 και στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές της σπουδές MSc International Banking and Finance στο University of Strathclyde στη Γλασκώβη το 2015. Από το 2016 είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαΐκό Κοινοβούλιο και ασχολείται κυρίως με την Περιφερειακή ανάπτυξη και τους Προϋπολογισμούς. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από το 2017, μέλος της Επιτροπής Διεθνών σχέσεων και Συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς από το 2016.