Η υπέροχη Matilda σήμερα στον Κεφαλο [εικόνες]

Η υπέροχη Matilda σήμερα στον Κεφαλο [εικόνες]

Τη υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση Matilda ανεβάζει την Κυριακή το βράδυ, στο θέατρο Κέφαλος, η χορευτική ομάδα της Μαρίας Χρυσικού.

23 παιδιά, όλων των ηλικιών, από προνήπια μέχρι παιδιά του γυμνασίου, κυρίως από την Έρισο και την Πύλαρο, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, παρουσιάζουν ένα μοναδικό θέαμα που συνδυάζει μουσική, τραγούδι, χορό και πρόζα.

«Τα παιδιά ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για αυτά, χωρίς την κ. Φοβοτροματου, την τυραννική διευθύντρια, επαναστατούν και γράφουν τη δική τους ιστορία. Θα τα καταφέρουν άραγε»; Αυτό αναφέρει το πρόγραμμα της παράστασης.

Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, σύμφωνα με το γνωστό μιούζικαλ που είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, είναι ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός. Ξεχωρίζει αληθινά από τους φίλους, τους συμμαθητές και την οικογένεια της γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της.

Στην αίθουσα θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης τα έσοδα από το οποίο θα δοθούν στην Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων των «», καθώς και στον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.

Η παράσταση ξεκινάει στις 6:30 το απόγευμα. Μην τη χάσετε…

Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα

 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0