Η Matilda “πάει”… Δημοτικό Θέατρο

Η Matilda “πάει”… Δημοτικό Θέατρο

Χορός, τραγούδι, πρόζα. Τα παιδιά ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για αυτά, χωρίς την κ.Φοβοτρομάτου,την τυραννική διευθύντρια. Επαναστατούν και γράφουν τη δική τους ιστορία. Θα τα καταφέρουν άραγε; Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου.

Ένα εξαιρετικό έργο και συγκεκριμένα μια μουσικοχορευτική παράσταση από παιδιά για… παιδιά αλλά και για μεγάλους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί και μεγάλοι φίλου του θεάτρου και του χορού, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στο Δημοτικό Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”.

Είναι η Matilda που… έρχεται στην σε ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα, σε διασκευή, σκηνοθεσία και χορογραφίες της Μαρίας Χρυσικού και με πρωταγωνιστές παιδιά που ζουν στην βόρεια Κεφαλονιά, στην Έρισο και την Πύλαρο.

Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, σύμφωνα με το γνωστό μιούζικαλ που είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, είναι ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός. Ξεχωρίζει αληθινά από τους φίλους, τους συμμαθητές και την οικογένεια της γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της.