Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ

Ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας Κεφαλληνίας με αφορμή την έναρξη υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης () για το 2019, ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες 10 Απριλίου από τον , ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ. Η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη, ενώ για κάθε εργάσιμη ημέρα καθυστέρησης μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 θα επιβληθεί ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Παρακαλούνται συνεπώς όσοι παραγωγοί θελήσουν να υποβάλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης, υποβοηθούμενοι από τον δικό μας φορέα, να προσέλθουν στο γραφείο του Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι, διεύθυνση Σιτεμπόρων 3, έχοντας υπ’ όψιν τις παραπάνω ημερομηνίες.

Τονίζεται ότι και φέτος ο κάθε παραγωγός, προκειμένου να υποβάλει την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2019, θα πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω taxisnet προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητά του. Η διαδικασία εκτελείται από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ (λήψη εξαψήφιου κωδικού).

Επιπλέον, για φέτος ο αριθμός ΑΤΑΚ είναι υποχρεωτικός για τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια και πρέπει να καταχωρείται για να οριστικοποιηθεί η αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Επιδοτήσεων Συνεταιρισμού Ρομπόλας

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 08:00 με 16:00

Σιτεμπόρων 3, Αργοστόλι

Τηλ: 26710-86481

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0