Ο Παντελής Αμούργης υποψήφιος δήμαρχος στη Σάμη

Ο Παντελής Αμούργης υποψήφιος δήμαρχος στη Σάμη

Προσκλητήριο Ευθύνης υποψηφίου Δημάρχου Σάμης Παντελή Αμούργη

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Όλοι όσοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον τόπο μας πιστεύουμε ότι  ο  νέος , αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε μια νέα αρχή. 

Μία νέα αρχή με βασικά έργα υποδομής με έμφαση το οδικό δίκτυο, την ενίσχυση του αγροκτηνοτροφικού τομέα, την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Μία νέα αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε συμπολίτη μας στη , στην Πύλαρο και στην Έρισσο.

Για την εξασφάλιση της περίθαλψης σε πλήρεις υγειονομικές δομές.

Ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα γενιά, σε ένα Δήμο με πολλές δυνατότητες.

Για το δικαίωμα στην εκπαίδευση σε σύγχρονες σχολικές μονάδες.

Σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση με αίσθημα ευθύνης, αλλά και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας δηλώνω παρών, ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Με εμπειρία από τις θέσεις ευθύνης, που κατέλαβα αξιοκρατικά και χωρίς να μου χαρισθεί τίποτα, από τις οποίες υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον προς όφελος του πολίτη και με τη γνώση των ζητημάτων αυτοδιοίκησης που έχω ως νομικός σύμβουλος σε μεγάλο Δήμο της Αττικής, μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα και την καθεμία χωριστά ότι και ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ  να προσφέρω στον τόπο μας. Ειδικά η γνώση μου για τη διεκδίκηση επιπλέον ευρωπαϊκών πόρων, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα  έργα που έχουμε ανάγκη θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη και θα δημιουργήσει την προοπτική για όλους, αλλά ιδίως για τους νέους, όχι μόνο στο Δήμο μας, αλλά σε όλο το νησί. 

Προσκαλώ τον κάθε ένα από εσάς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον για το Δήμο μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Σας καλώ σε ένα Προσκλητήριο Ευθύνης.

Μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, 

πέρα από τοπικιστικές ωφέλειες,

κοντά στον πολίτη

και δίπλα στον Δημότη,

σας καλώ να χτίσουμε απ’ την αρχή 

από κοινού και με γεμάτη καρδιά τον τόπο μας.

Θα ήταν τιμή μου να τον υπηρετήσω.

 Παντελής Σπυράγγελου Αμούργης

Δικηγόρος

Υποψήφιος Δήμαρχος νέου Δήμου Σάμης Κεφαλονιάς

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 1
 • comment-avatar

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ .
  Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.
  Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και ευχόμαστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε στο μέλλον. Η παράταξή μας « Δημοτική Αναγέννηση» για το Δήμο Σάμης έχει σκοπό να πράξει τα δέοντα ώστε να τηρηθούν οι νόμοι και οι διατάξεις ως προς την αντιμετώπιση των ζώων και την προστασία του περιβάλλοντος. Ομάδα έργου θα αναλάβει όλα τα προβλήματα σχετικά με τα ζώα (οικόσιτα και μη) και θα συνεργαστούμε με ειδικούς επιστήμονες ώστε σε όλο το Δήμο το πλούσιο περιβάλλον να προστατευθεί και να είναι απαγορευτική κάθε καταστροφική δραστηριότητα (εξόρυξη υδρογονανθράκων κ.λ.π).
  Δεν είμαστε άνθρωποι των λόγων αλλά των έργων και πιστεύουμε να έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε μέσα από πράξεις και όχι υποσχέσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

  Dear fellow-citizens.
  Thank you for your wishes and we wish to be able to work together in the future. Our group «Municipal Rebirth» for the Municipality of Sami has aim to act so that are observed laws and the provisions as for the confrontation of animals and the protection of environment. Project Team will take over all the animal-realated problems (domestic and non-domestic) and will collaborate with special scientists in order to ensure the rich environment protects in all the Municipality protected and is prohibits each devastating activity (excavation of hydrocarbons etc). We are not people of words but of works and we believe we have the ability to answer through acts rather than promises to all your questions.

  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ
  ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΙΑΣ

 • DISQUS: 0