Σαββατοκύριακο δράσεων κατά των εξορύξεων στην Κεφαλονιά

Σαββατοκύριακο δράσεων κατά των εξορύξεων στην Κεφαλονιά

Ανοικτή συνέλευση το Σάββατο στο Αργοστόλι, ενημερωτική συζήτηση με κατοίκους την Κυριακή στον Κάτω Κατελειό.

Αντι-εξορυκτικό… μενού θα έχει το Σαββατοκύριακο που έρχεται, με την Ανοικτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων να διοργανώνει την 3η ανοικτή συνέλευσή της και μια ενημερωτική συζήτηση στην νότια Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο στο Αργοστόλι η 3η κατά σειρά ανοικτή συνέλευση όπου θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν δράσεις και πρωτοβουλίες για το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ την επόμενη ακριβώς ημέρα, την Κυριακή 7 Απριλίου την ίδια ώρα, διοργανώνει συζήτηση στον Κάτω Κατελειό με κατοίκους της περιοχής.

Ας δούμε τις σχετικές ανακοινώσεις όπως αναρτήθηκαν στην σελίδα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας:

Κάλεσμα για ανοικτή συνέλευση το Σάββατο 6-4-2019

Καλούμε όλους και όλες στην 3η Ανοιχτή Συνέλευση κατά των Εξορύξεων στο Ιόνιο, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 το απόγευμα στις 6:30μμ στο Εμπορικό Επιμελητήριο (Λ.Βεργωτή 131, απέναντι απ’ το Γηροκομείο Αργοστολίου).

Η 3η ανοιχτή συνέλευση για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο θα ενημερωθεί για την έως τώρα δυναμική και μαζική παρουσία μας και θα αποφασίσει περαιτέρω δράσεις που θα εισηγηθούν οι ομάδες εργασίας και κάθε άλλος/η, είτε έρχεται πρώτη φορά, είτε όχι.

Δυναμώνουμε τη φωνή μας, συντονίζουμε τη δράση μας και συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε.

Για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που μας ζουν, για το Ιόνιο που μας ταξιδεύει.

και:

Ο Κάτω , το όμορφο και παρθένο χωριουδάκι της νότιας Κεφαλονιάς, λέει ΟΧΙ στις ΕΞΟΡΎΞΕΙΣ, ΟΧΙ στην Καταστροφή.

Κυριακή 7 Απριλίου στις 18: 30 στην ταβέρνα-καφέ “Τσιγκρής” στον Κάτω Κατελειό, η Ανοικτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης κατά των εξορύξεων συζητά με τους κατοίκους της περιοχής για το “έγκλημα” που πλησιάζει.

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0