Στους ουρανούς οι Κ16 του κεφαλονίτικου στίβου. Πρώτοι και με… ποιότητα (φωτό-video).

Στους ουρανούς οι Κ16 του κεφαλονίτικου στίβου. Πρώτοι και με… ποιότητα (φωτό-video).

Τα... Χρυσά παιδιά του τοπικού στίβου σε μεγάλα κέφια.

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον τοπικό αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μέλλον του κεφαλονίτικου στίβου, καθώς ήδη κι ενώ οι αγώνες είναι ακόμη σε εξέλιξη για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των ηλικιών κάτω των 16, αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς με σπουδαίες επιδόσεις κατέκτησαν όχι μόνο χρυσά μετάλλια αλλά έπιασαν και τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, η κατέκτησε την 1η θέση στα 80μ με νέο ρεκόρ 10.60, ενώ έβαλε πλώρη και για… Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς «έπιασε» το όριο πρόκρισης.

Παράλληλα, ο με 1.72 στο ύψος κατέκτησε και αυτός το χρυσό μετάλλιο, που δεν ήταν το μόνο, καθώς κατέκτησε την 1η θέση και στα 300μ με 38.81, πιάνοντας το όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με συγκινητικό, μάλιστα τρόπο στο τέλος της κούρσας του!

Χρυσό, όμως είχαμε και στα… βαριά αθλήματα  με την Κρυσταλία  Κοσμετάτου να κατακτά την 1η θέση στον δίσκο και την 3η στη σφαίρα με 9.98μ.

Η τώρα, με 1.56 στο άλμα σε ύψος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με  νέο ρεκόρ, ενώ και αυτή η αθλήτρια «έπιασε» το  όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Πολύ καλός και ήταν και ο Βασίλης Δρακουλόγκωνας στα 80μ ο οποίος πήρε πρώτη φορά μέρος σε αγώνες στίβου και κατέβηκε… χωρίς ουσιαστικά καμία προπόνηση με μόνη προετοιμασία την συμμετοχή του στους Σχολικούς Αγώνες στην , ενώ ο Παναγής Μιχαλάτος στην σφαίρα πήρε την 4η θέση με 10.55.

 

Στις σκυταλοδρομίες, τώρα, η ομάδας μας στα κορίτσια πήρε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα  4Χ80, η ομάδα των αγοριών στα 4X300 επίσης την 2η θέση, ενώ τερμάτισε  4η στα 4Χ80 .

 

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες αποδεικνύουν με τον πιο αναμφισβήτητο τρόπο την δουλειά που κάνουν οι προπονητές της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, που ανέλαβαν τον κεφαλονίτικο στίβο σε μέτριο επίπεδο, τουλάχιστον πρωταθλητισμού, και το έφεραν να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διασυλλογικά, αλλά και κορυφαία πρωταθλήματα.

Την αποστολή συνόδεψε με την ιδιότητα του… πατέρα και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας ο οποίος βράβευσε και τους πρωταθλητές, ενώ παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος κος Κουρκουμέλης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0