Υπέβαλαν παραιτήσεις και δύο παθολόγοι στο Νοσοκομείο

Υπέβαλαν παραιτήσεις και δύο παθολόγοι στο Νοσοκομείο

Μετά τις παραιτήσεις όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της μονάδας τεχνητού νεφρού που έγιναν χθες, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και οι δύο παθολόγοι του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπονται και άλλες παραιτήσεις το επόμενο διάστημα ενώ υπάρχει περιθώριο 30 ημερών, όπως δηλώνουν γιατροί του νοσοκομείου για να «γίνει κάτι».

Όπως δήλωσε εχθές ο Βαγγέλης Γιαννάτος ένας εκ των παραιτηθέντων γιατρών, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, παρά τις παραιτήσεις, λειτουργεί προς το παρόν κανονικά. Επανέλαβε όμως, ότι οι συνθήκες με τις οποίες λειτουργεί, δεν μπορούν να συνεχιστούν.

Έκτακτη σύσκεψη στον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς

Με ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς, στηρίζει τις αποφάσεις των γιατρών του νοσοκομείου, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:30, στην αίθουσα Κρασσά, του ΓΝΝΚ.

Η ανακοίνωση

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς ως θεσμικός φορέας Υγείας του νομού μας έχει επισημάνει και κοινοποιήσει στους αρμόδιους για επίλυση τα τεράστια προβλήματα των δομών Υγείας, αλλά όπως δυστυχώς αποδεικνύεται επί ματαίω.
Η κατάσταση γίνεται όλο και πιό επικίνδυνη για την ασφάλεια πλέον των πολιτών και η αναλγησία των υπευθύνων καταντάει προκλητική και εγκληματική. Ο ΙΣΚ βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων Ιατρών του ΓΝΝΚ και στηρίζει τις αποφάσεις τους. Καλούμε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τα μέλη μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στις 14:30 μμ στην αίθουσα Κρασσά του ΓΝΝΚ.

Η Πρόεδρος                 Ο Γραμματέας
Σοφία Ζαφειράτου    Φώτης Αυγουστάτος

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0