Βούλα Παπαχρήστου: «Θέλω μία δεύτερη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα» – Έπιασε το ατομικό ρεκόρ στα Βεργώτεια

Βούλα Παπαχρήστου: «Θέλω μία δεύτερη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα» – Έπιασε το ατομικό ρεκόρ στα Βεργώτεια

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση που έκανε στα 2019 και η .

Με 6.59μ. πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας της στο μήκος, αφού το ατομικό της ρεκόρ είναι 6.60μ. από το 2012.

Η πρωταθλήτριά μας του τριπλούν, η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μπήκε ορεξάτη στον αγώνα και έσπασε με το… καλησπέρα το ρεκόρ αγώνων κάνοντας 6.51.

Λίγο αργότερα, πέτυχε και το 6.69μ. ενώ είχε άλλο ένα καλό άλμα στα 6.39μ.

«Ζω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου – Θέλω μία δεύτερη Ολυμπιάδα»

Η Βούλα Παπαχρήστου έδειξε ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή του κόσμου στα Βεργώτεια, αλλά και από την επίδοση που πέτυχε, και μάλιστα, όχι στο βασικό της αγώνισμα. Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος των αγώνων είπε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της και ότι η ωριμότητα την έχει βοηθήσει να γνωρίζει πλέον που να στοχεύσει, και που όχι. «Όσο μεγαλώνεις, ξέρεις πού να βάζεις στόχους και πώς να μην αναλώνεσαι», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι είναι «πεισματάρα» και ότι έχει «όνειρο τη δεύτερη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα».

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα πήρε η Άννα Κρασούτσκα (Ουκρανία) με 6,24μ., ενώ πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η νεάνιδα Σπυριδούλα Καρύδη, που ήταν τρίτη με 6,23 μ., ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ.