Η Αγγελική Ευαγγελάτου στο Ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κατσιβέλη

Η Αγγελική Ευαγγελάτου στο Ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κατσιβέλη

Κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν την εκτίμηση και το σεβασμό σου με τη διαδρομή και τη στάση τους. Είναι οι ήρωες της ζωής που πάλεψαν, που βγήκαν στην αναζήτηση εργασίας από νεαρή ηλικία, που κέρδισαν με το σπαθί τους την αναγνώριση και την εκτίμηση του κόσμου.
Η Αγγελική Ευαγγελάτου από τα Μονοπωλάτα είναι από τους ανθρώπους που απέδειξαν ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας και αξίζει να παλέψεις για να βελτιώσεις το μέλλον σου.
Η ανακοίνωση υποψηφιότητάς της:
Όταν μου έγινε η πρόταση να αγωνιστώ στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ληξουρίου Γιώργου Κατσιβέλη, την δέχτηκα χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Είδα στο πρόσωπο του Γιώργου έναν άνθρωπο έντιμο, αξιόπιστο, με όραμα, γνώσεις και μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας.
Έχει βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες καθημερινότητας μας τα 2,5 χρόνια Αντιδημαρχίας του.
Καθαρισμός του ποταμιού τακτικά, καθαριότητα σε κέντρο και γειτονιές της πόλης μας καθημερινά, συνεργασία με Περιφέρεια και Προέδρους Κοινοτήτων παρά τις διαφορετικές κομματικές ταυτότητες, πολιτιστική ζωή του τόπου με δημιουργία και λειτουργία Θεατρικής ομάδας, Χορωδιών, στήριξη σε Αθλητικά Σωματεία.
Αυτά και άλλα τόσα στοιχεία δεν μπορώ να τα παραβλέψω.
Εμπιστεύομαι τον Γιώργο και τάσσομαι στο πλευρό του για να δώσουμε επιτέλους στην πόλη μας την λάμψη, την ανάπτυξη και την πρόοδο που της λείπει.
Αγγελική Φιλ. Ευαγγελάτου

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0