Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου: Άκυρα και λευκά στην κάλπη τη δεύτερη Κυριακή

Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου: Άκυρα και λευκά στην κάλπη τη δεύτερη Κυριακή

Η στο Δήμου Ληξουρίου, χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους, τους συνεργαζόμενους και τους φίλους που με τα ψηφοδέλτιά της, επέλεξαν να αντισταθούν στις μυλόπετρες της χρεοκοπημένης αντιλαϊκής πολιτικής διαχείρισης των τοπικών συνδυασμών, των εκβιασμών και των κάθε είδους διλημμάτων και αποκλεισμών. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στην .
Η αύξηση σε ψήφους και σε ποσοστά ( +342 ψ δηλ 46,72%) που κατέγραψε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμου Ληξουρίου, οι μικρές διαφορές από όλους του άλλους συνδυασμούς, η εκλογή πέντε δημοτικών συμβούλων και αρκετών παρέδρων, καταδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με το λαό της περιοχής. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά και οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) που βρίσκονται πίσω από τους συνδυασμούς Κατσιβέλη, Ρουχωτά, Αραβαντινού, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να αποτραπεί η προοπτική, η Λαϊκή Συσπείρωση να κατακτήσει την δεύτερη θέση ώστε να διεκδικήσει την δεύτερη Κυριακή τον δήμαρχο Παλικής. Είναι ενδεικτικό της παραπάνω τακτικής το γεγονός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατά τα άλλα καλεί σε αντιδεξιά μέτωπα, αφού απέσυρε τον δικό του υποψήφιο, συμμετείχε με στελέχη του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, διαμορφώνοντας σε σημαντικό βαθμό τις σημερινές εξελίξεις.
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου, θα αξιοποιήσει τους εκλεγμένους αγωνιστές συμβούλους, για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Αυτοί οι σύμβουλοι, θα αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα για τους εργαζόμενους και την νεολαία. Θα αναδείξουν τα λαϊκά προβλήματα και θα προτάξουν τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα αφορούν αποκλειστικά τις δικές τους ανάγκες και όχι των συμφερόντων που λυμαίνονται ή έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή.
Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση αφού από την επόμενη ημέρα θα είναι παρόντα τα ευρωενωσιακά μνημόνια διαρκείας, οι ευρωενωσιακές αντιλαϊκές δεσμεύσεις, οι συνεχείς έλεγχοι και οι στόχοι της ανάκαμψης του κεφαλαίου, που οδηγούν σε μεγαλύτερη χρεοκοπία το λαό. Αυτή τη στρατηγική έχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ καθώς και οι συνδυασμοί τους στο Δήμο Ληξουρίου.
Εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική και τις μεθοδεύσεις και στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Kαταψηφίζουμε ξανά τους συνδυασμούς (Κατσιβέλη- Αραβαντινού), όπως ακριβώς και στον πρώτο γύρο, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.
Πρώτα οι ανάγκες του Λαού.
30/05/2019
Η Γραμματεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμου Ληξουρίου

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0