Με κάταγμα στο νοσοκομείο ο υπάλληλος που χτυπήθηκε – Πώς έδρασαν οι κουκουλοφόροι

Με κάταγμα στο νοσοκομείο ο υπάλληλος που χτυπήθηκε – Πώς έδρασαν οι κουκουλοφόροι

Όλο το χρονικό της επίθεσης στον προϊστάμενο των υπηρεσιών του δήμου

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και χωρίς να πουν κουβέντα, οι άγνωστοι που φορούσαν κουκούλα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκρυβαν τελείως τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Θεόδωρο Καλογερόπουλο και τον τραυμάτισαν.

Ο κ. Καλογερόπουλος νοσηλεύεται ακόμη με μώλωπες στο πρόσωπο και στο λαιμό αλλά και κάποιο κάταγμα στα πλευρά, στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, αλλά δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιον άλλο κίνδυνο.

Τον έψαχναν

Όπως αποκάλυψε στα Κεφαλονίτικα Νέα ο αντιδήμαρχος και πολιτικός προϊστάμενος του υπαλλήλου, , οι άγνωστοι φορούσαν κουκούλες αλλά μπαίνοντας στο κτήριο δεν είχαν εντελώς καλυμμένα τα πρόσωπά τους. «Αυτό είναι ακόμη χειρότερο», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, «γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν φοβόντουσαν μήπως αναγνωριστούν, άρα δεν πρέπει να είναι από το νησί. Ίσως μας ήρθαν από αλλού».

Οι άγνωστοι, μπαίνοντας στο κτήριο, ρώτησαν δύο φορές στην Αποκεντρωμένη και μία φορά στην Υπηρεσία για το «πού είναι το γραφείο του κ. Καλογερόπουλου», που σημαίνει ότι πήγαιναν «συστημένοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία, βλέποντας φωτογραφίες ενώ έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες.

Δ. Λυκούδης: «Νέα ήθη»

Ο αντιδήμαρχος έργων, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο δίπλα στον κ. Καλογερόπουλο, καταδίκασε απερίφραστα το περιστατικό και χαρακτήρισε «νέα ήθη» την μαφιόζικου τύπου επίθεση. «Είναι θλιβερό και επικίνδυνο αυτό που συμβαίνει και ελπίζω η αστυνομία να βρει τους δράστες», είπε ο κ. Λυκούδης ο οποίος συμπλήρωσε ότι «προέχει η υγεία του παιδιού αλλά αναρωτιέμαι ποιο είναι το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι δράστες. Πρέπει να βρεθούν οι υπαίτιοι γιατί αλλιώς αυτοί που νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους, θα αποθρασυνθούν».

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα