Νίκη με ανατροπή για Παρίση – Πανηγυρισμοί στο Μέγαρο – Όλα θα παιχτούν την επόμενη Κυριακή

Νίκη με ανατροπή για Παρίση – Πανηγυρισμοί στο Μέγαρο – Όλα θα παιχτούν την επόμενη Κυριακή

Τα προγνωστικά μπορεί να ήθελαν τον Θεόφιλο Μιχαλάτο να κερδίζει τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αργοστολίου, όμως τελικά ο και η Ισχυρή έκαναν την ανατροπή, και μάλιστα με τρόπο απρόσμενο, ακόμη και για τους ίδιους.

Από νωρίς εχθές το βράδυ, κι ενώ η ενσωμάτωση στα επίσημα στοιχεία παρουσίαζε μία άλλη εικόνα, στο επιτελείο του Αλέξανδρου Παρίση επικρατούσε μεγάλη αισιοδοξία για την νίκη.

«Θα είμαστε μπροστά 6 μονάδες», είπε στα Κεφαλονίτικα Νέα πολύ νωρίς, και μάλιστα έκανε δηλώσεις ευχαριστώντας την κοινωνία που τον στήριζε.

Πολλοί παραξενεύτηκαν όταν, στο live blogging που κάναμε εκείνη τη στιγμή, αναφερθήκαμε σ’ αυτά τα προγνωστικά, αφού ακόμη και στο επιτελείο του Θεόφιλου Μιχαλάτου, η εικόνα που είχαν ήταν διαφορετική και συμβάδιζε με τα επίσημα αποτελέσματα που έδιναν μπροστά την Δημοτική Συμπολιτεία.

Όμως, τελικά τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το επιτελείο του Α. Παρίση, αφού το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο γι’ αυτόν και μάλιστα με αρκετά μεγαλύτερη διαφορά απ’ ότι περίμεναν.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι όπως μας έλεγαν μέλη του επιτελείου του κέρδισαν εκλογικά κέντρα που δεν είχαν κερδίσει ποτέ μέχρι τώρα.

Τα αποτελέσματα με ενσωματωμένα τα 69 από τα 70 εκλογικά τμήματα

Φυσικά, το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί την επόμενη Κυριακή όπου θα μάθουμε οριστικά τον επόμενο δήμαρχο Αργοστολίου.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Παρίσης