“Πάτησαν” Αργοστόλι οι… ιπτάμενοι πρωταθλητές Ευρώπης.

“Πάτησαν” Αργοστόλι οι… ιπτάμενοι πρωταθλητές Ευρώπης.

Έφτασαν στο Αργοστόλι τα μεγάλα ονόματα του στίβου. Τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ελλάδος στον στίβο θα φτάσουν Κεφαλονιά αύριο, ενώ το απόγευμα (αύριο) έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο "ο Κέφαλος". 

Όλα έτοιμα δείχνουν ενόψει του κορυφαίου αθλητικού μίτινγκ του Σαββάτου “” με την συμμετοχή των πρωταθλητών Ευρώπης 2018 και ήδη οι πρώτοι από αυτούς, Τεντόγλου, Παπαχρήστου και Τσιάμης, “πάτησαν” για προπόνηση το Ανοικτό Στάδιο Αργοστολίου “Ανδρέας Βεργωτής”.

Εκεί τους περίμεναν οι μικροί αθλητές της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς από τις ακαδημίες της ομάδας και αφού παρακολούθησαν την προπόνηση των μεγάλων ονομάτων του ελληνικού στίβου, φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Στο μεταξύ, για το διεθνές μίτινγκ που ειδικά φέτος είναι όχι απλά αναβαθμισμένο, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον ΣΕΓΑΣ βάζει πλώρη για να γίνει το κορυφαίο τουρνουά στίβου στην χώρα σε περιφερειακό επίπεδο, κατέφθασαν στην και οι πρωταθλητές Ουκρανίας  Αλεξέι Ποζντνίκοφ και Μαρία Μικολένκο, Άννα Κρασουτσκα.

Οι υπόλοιποι αθλητές, οι περισσότεροι μέλη της Εθνικής Ελλάδος στον στίβο θα φτάσουν Κεφαλονιά αύριο, ενώ και πάλι αύριο Παρασκευή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο “ο Κέφαλος”.