Περιοδεία Γ.Κατσιβέλη σε Σουλλάρους και Μαντζαβινάτα

Περιοδεία Γ.Κατσιβέλη σε Σουλλάρους και Μαντζαβινάτα

Την πρώτη του προεκλογική περιοδεία έκανε χτες ο επικεφαλής του Συνδυασμού “”, κ. . Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κατσιβέλης με τους συνεργάτες του και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, επισκέφτηκε αρχικά το Κοινοτικό Γραφείο Σουλλάρων και αργότερα το Κοινοτικό Γραφείο Κατωγής (Μαντζαβινάτων).
Τόσο στους Σουλλάρους, όσο και στα , ο κ. Κατσιβέλης ανέπτυξε καίρια ζητήματα, ενώ αργότερα επεκτάθηκε σε καινοτόμες ιδέες και έργα που έχει ανάγκη ο κάθε τόπος ξεχωριστά για να αναπτυχθεί και να προοδεύσει.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν αναφέρθηκε σε έργα που δεν έχουν βάση, αλλά σε έργα που είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθούν από ευρωπαϊκά προγράμματα και να γίνουν πράξη. Ανέπτυξε τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Παλλικής και που μπορούν να δώσουν Αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο.
Ανέλυσε τις σκέψεις του, ζήτησε την συνεργασία όλων τονίζοντας για ακόμα μιά φορά ότι “Ενωμένοι διεκδικούμε, συνεργαζόμαστε, πετυχαίνουμε και γινόμαστε Δύναμη Δημιουργίας” .
Εν ολίγοις ήταν μιά εποικοδομητική συζήτηση τόσο στους Σουλλάρους όσο και στην Κατωγή, μιάς και ο κ. Κατσιβέλης δεν χρησιμοποίησε λόγια του αέρα, αλλά όπως συνηθίζει να πατά σε σταθερές βάσεις, μίλησε κοιτώντας τον καθένα ευθέως στα μάτια.
Απόψε το βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος με τους συνεργάτες του θα παρευρεθεί τις 8 μ.μ. στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αθέρα και τις 9:15 της ίδιας ημέρας στο Λιβάδι (καφενείο Νεραντζίνη).
Ακολουθεί υλικό από τις συναντήσεις του στους Σουλλάρους και στα Μαντζαβινάτα.