ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Αλεξάνδρα Μπαλού: Οι εκλογές είναι μία ευκαιρία για να δει ο κόσμος μια καλύτερη επόμενη μέρα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Αλεξάνδρα Μπαλού: Οι εκλογές είναι μία ευκαιρία για να δει ο κόσμος μια καλύτερη επόμενη μέρα

Την πίστη της ότι ο κόσμος θα δώσει μία απάντηση στις πολιτικές που ακολουθούνται και ότι θα στηρίξει τη εξέφρασε η υποψήφια περιφερειάρχης, στη συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Αντύπα και τον Λουκά Αθανασίου για το των Κεφαλονίτικων Νέων.

Η κ. Μπαλού αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κεφαλονίτες, στον τομέα της παιδείας, της υγείας αλλά και στα προβλήματα που άφησαν οι σεισμοί του 2014, πολλά από τα οποία δεν έχουν αντιμετωπιστεί μέχρι σήμερα.

Επιτέθηκε στον νυν περιφερειάρχη Ιονίων Νησων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, λέγοντας ότι στηρίζει τις ίδιες πολιτικές με αυτές που θεωρητικά αντιπαλεύεται, όπως κάνουν και οι συνυποψήφιοί του που στηρίζονται από την Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Μπαλού που περιόδευσε αρκετές φορές στην , είπε ότι ακόμη και σε περιόδους που ο τουρισμός γνωρίζει ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται και κάλεσε τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από τον συνδυασμό της, ακόμη και αν έχει επί μέρους διαφωνίες.

Για το θέμα των εξορύξεων επανέλαβε την πάγια πλέον θέση του ΚΚΕ ότι δεν πρέπει να γίνουν στο Ιόνιο και κάλεσε τον κόσμο σε αγωνιστική διεκδίκηση ενάντια στις προθέσεις της κυβέρνησης και των μεγάλων επιχειρήσεων του πετρελαίου. Πρόσθεσε δε, ότι μόνο με συστηματικό αγώνα μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα και ανατροπή της κατάστασης που έχει δρομολογηθεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη