Χρυσή πρωτιά με καταρρακτώδη βροχή για την Μέμη Αλυσανδράτου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Χρυσή πρωτιά με καταρρακτώδη βροχή για την Μέμη Αλυσανδράτου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Βρεγμένη αλλά... Χρυσή διασυλλογική πρωταθλήτρια η Μέμη Αλυσανδράτου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Με άλμα σαν… κεραυνό  μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, η , η κάτοχος των ρεκόρ Κεφαλονιάς συμμετοχών και διακρίσεων σε διασυλλογικά πρωταθλήματα, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη σήμερα στην Πάτρα.

 

Η πρωταθλήτρια του ύψους της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς με άλμα από τα… παλιά και σε ένα βρεγμένο από την καταρρακτώδη βροχή  ταρτάν, πήρε το… τιμημένο χρυσό μετάλλιο με 1.59, πολύ κοντά δηλαδή στο ατομικό της ρεκόρ και έπιασε από πολύ νωρίς και το όριο συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού στίβου.

Η χρυσή αυτή πρωτιά  για την πολύπειρη, διασυλλογική πρωταθλήτρια πλέον, της Γ.Ε.Κ, έρχεται εκτός από το αξεπέραστο σε συμμετοχές ρεκόρ της στον τοπικό αθλητισμό της Κεφαλονιάς, να καταγράψει την αγωνιστική παρουσία της δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου, ένα εξ αυτών η πρωταθλήτρια Ευρώπης Νικόλ Κυριακοπούλου που φωτογραφήθηκε μαζί της κατά την πρόσφατη παραμονή της στην , που μάλλον της έφερε και… γούρι.

Μετάλλιο, χάλκινο αυτή τη φορά  και για τον Βαγγέλη Κολέτση ο οποίος πήρε την 3η θέση στο τριπλούν με 13.49, ενώ ο συναθλητής του με το σήμα της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, ο Σωτήρης Καγκαρας που επέστρεψε στα διασυλλογικά πρωταθλήματα μετά από καιρό, κατέκτησε στο ίδιο αγώνισμα την 4η θέση.

Ο Αριστείδης Σταύρου, τώρα, που για πρώτη φορά συμμετείχε με την νέα του ομάδα, την , σε αγώνες διασυλλογικού πρωταθλήματος, κατέκτησε την 6η θέση στα 400μ και με την εμπειρία του αφήνει “ανοικτούς λογαριασμούς” για μελλοντικές επιτυχίες.

Τέλος,  η ομάδα σκυταλοδρομίας της Γ.Ε.Κ στα 4×100 κατέκτησε την 7η θέση.

Παράλληλα με το διασυλλογικό Πρωτάθλημα, διεξήχθη και το αντίστοιχο παμπαίδων, με τον Πάνο Αλυσανδράτο, το νέο αίμα του κεφαλονίτικου στίβου που σάρωσε στα χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο διασυλλογικό Κ16, να συμμετέχει στο έξαθλο (100μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ύψος, ακόντιο και 1.000μ), και με άλμα στο ύψος 1.70 να πιστοποιεί το μεγάλο του ταλέντο και τις υψηλές προσδοκίες για μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον.