Αλ. Παρίσης: Δεν παραιτούμαι – Δεν άλλαξαν το αποτέλεσμα οι «δυσαρεστημένοι»

Αλ. Παρίσης: Δεν παραιτούμαι – Δεν άλλαξαν το αποτέλεσμα οι «δυσαρεστημένοι»

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο θα παραιτηθεί από τη θέση του, είτε τώρα είτε την 1η Σεπτέμβρη και δεν θα μείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Θα είμαι εδώ

Τις φήμες αυτές διέψευσε ο ίδιος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, και τον Ionian Galaxy.

«Γιατί να τα παρατήσω; Εγώ θα είμαι στην , δεν τα παρατάω. Και όποιος Κεφαλονίτης με πάρει θα λειτουργώ όπως λειτουργούσα, και το τηλέφωνο θα δουλεύει 24 ώρες πάλι. Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή τη δική μου, θα είμαι εδώ», είπε ο κ. Παρίσης, προσθέτοντας, απαντώντας στις δηλώσεις Μιχαλάτου, περί συναίνεσης και συνεργασίας, ότι «και μετά τον Σεπτέμβρη, ό,τι είναι καλό για την θα το στηρίζω».

Δεν άλλαξαν το αποτέλεσμα οι «δυσαρεστημένοι»

Ο νυν δήμαρχος Κεφαλονιάς, αναφερόμενος και στις υποψίες αλλά και φήμες ότι δυσαρεστημένα στελέχη της παράταξής του που δεν εκλέχθηκαν την πρώτη Κυριακή ψήφισαν αντίθετα ή δεν ψήφισαν καθόλου, απάντησε ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη αποχή στο Αργοστόλι, που ήταν και η δύναμη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, και όχι οι όποιοι δυσαρεστημένοι. Παραδέχτηκε ότι «υπήρξαν κάποια προβλήματα με ανθρώπους που δεν βγήκαν την προηγούμενη Κυριακή», όμως, όπως είπε, δεν πιστεύει ότι αυτοί άλλαξαν το αποτέλεσμα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0