Από την Έρισο και την Κεφαλονιά… πρώτη σε σταυρούς στην Εύβοια

Από την Έρισο και την Κεφαλονιά… πρώτη σε σταυρούς στην Εύβοια

Είναι η Θεοδώρα Ακριώτη, που εδώ και λίγες ημέρες μπορεί να περηφανεύεται για την πρωτιά της στους σταυρούς προτίμησης των πρόσφατων Περιφερειακών εκλογών στην Εύβοια.

Το… επώνυμό της δεν έχει τίποτα το Κεφαλονίτικο. Κι όμως η αγάπη και ο θαυμασμός της για την είναι εκείνα που την κράτησαν για χρόνια στο όμορφο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στην Έρισο, χωρίς κανέναν δεσμό… αίματος να την συνδέει με την Κεφαλονιά.

Είναι η Θεοδώρα Ακριώτη, που εδώ και λίγες ημέρες μπορεί να περηφανεύεται για την πρωτιά της στους σταυρούς προτίμησης των πρόσφατων Περιφερειακών εκλογών στην με τον συνδυασμό “Στερεά Υπεροχής”, πρωτιά που της έδωσε πανηγυρικά την θέση της περιφερειακής συμβούλου.

Η κα Ακριώτη, πριν μετακομίσει στην… πρωτιά του Περιφερειακού Συμβουλίου και στον τόπο καταγωγής της, έζησε στην Κεφαλονιά και εργάστηκε με τα πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα της, ως γραφίστρια, διακοσμήτρια και εικαστικός, ενώ συνεργάστηκε και με την ΚΕΔΗΚΕ.

Από το νησί της Κεφαλονιάς, για το νησί της… Εύβοιας και από τα χωριά της Ερίσου στην Χαλκίδα, της ευχόμαστε “καλή δουλειά” και “καλή δύναμη”.

φωτο: STAR Κεντρικής Ελλάδας