“Αυλαία” σήμερα και για τον “μαθητικό” στίβο της Γ.Ε.Κ

“Αυλαία” σήμερα και για τον “μαθητικό” στίβο της Γ.Ε.Κ

Έπεσε η "αυλαία" των ακαδημιών στίβου της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς για την φετινή χρονιά.

Την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων επέλεξαν οι άνθρωποι της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, προπονητές και διοίκηση, για να ολοκληρώσουν την φετινή αθλητική σεζόν των Ακαδημιών στίβου του συλλόγου τους.

Στην… “αυλαία” του μαθητικού στίβου, οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες  που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα… γυμναστικά τους μαθήματα, “ξέφυγαν” από το συγκεκριμένο πρόγραμμα των προπονήσεων και χάρηκαν στο χορτάρι και με πολύ… νερό και δροσιά την τελευταία ημέρα της φετινής περιόδου.

Για πρώτη φορά φέτος, τόσο στο Αργοστόλι όσο και στο Ληξούρι, ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών έμεινε σταθερά αμείωτος από την αρχή της χρονιάς, κάτι που οφείλεται τόσο στην καλή δουλειά των προπονητών της Γ.Ε.Κ, όσο και στις διακρίσεις που ξεκινούν και έρχονται στο σύλλογο.

Στο τέλος του αθλητικού “πάρτι” στο ανοιχτό στάδιο του Αργοστολίου για την… “αποφοίτησή” τους, όλα τα παιδιά πέταξαν όχι φυσικά τα καπέλα τους αλλά τα αθλητικά τους παπούτσια,  ευχήθηκαν “Καλό Καλοκαίρι” και ανανέωσαν το γυμναστικό ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.