Διακαής πόθος

Διακαής πόθος

Δεδομένη θεωρείται πλέον η υποψηφιότητα της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, παρά τα όσα γράφονται εδώ και καιρό για την μετακόμισή της σε άλλη… «γειτονιά», με επικρατέστερη αυτήν του Επικρατείας. Όπως και για την πιθανότητα να μην είναι εκ νέου υποψήφια, αφού, σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, η ίδια έχει επιλέξει να ολοκληρώσει την βουλευτική της παρουσία και να δοθεί αλλού το… χρίσμα.

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια όμως, αφού δεν υπάρχει πλέον ούτε η άνεση, ούτε και  η πολυτέλεια της… ξεκούρασης, με τον τουλάχιστον σε πανελλαδικό επίπεδο και με δεδομένα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Επιστρατεύτηκε λοιπόν χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη, το βαρύ όπλο του τοπικού , η δοκιμασμένη συνταγή της… Αφροδίτης.

Ωστόσο, ειδικά μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής στις περιφερειακές εκλογές, άλλος ήταν ο διακαής πόθος πολλών στελεχών αλλά και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Και το όνομα αυτού: Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Πετυχημένος στο έργο του σύμφωνα με τους ίδιους, κάτι που επιβεβαιώθηκε  από την θριαμβευτική  συλλογή…. σταυρών στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, φιλικός με τους πολίτες και με ανοιχτό το γραφείο του πέραν των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΑΝΑΣΑ, ο νυν (μέχρι το τέλος Αυγούστου) αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, συγκέντρωνε τις καλύτερες πιθανότητες να «σπάσει» το διαφαινόμενο γαλάζιο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια  κι ας είχε ο ίδιος δηλώσει ήδη από τον Σεπτέμβρη του 2015 την πολιτική του διαφωνία και αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πολιτικός αυτός «έρωτας» όμως, δεν ήταν γραπτό να… ευδοκιμήσει και αυτό γιατί με την ιδιότητά του την αιρετή, έχει καθολικό κώλυμα εκλογιμότητας. Και για να «έσπαγε» τα «δεσμά» του γάμου του με την αιρετή του ιδιότητα και να χριζόταν υποψήφιος, θα έπρεπε να είχε πάρει… διαζύγιο πριν από καιρό, κάτι που προφανώς ο ίδιος δεν ήθελε καν να ακούσει.

Ποιος, τώρα, θα συνοδεύσει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την   θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες, αν και οι πρόσφατες σταυροδοσίες στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, μάλλον κρύβουν το δεύτερο «μυστικό», μέχρι στιγμής,  όνομα ενός τουλάχιστον ακόμη υποψηφίου στο πλευρό της.

σ.α

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0