Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Δουλειά, ενότητα και συνεργασία» – Η αναφορά στον Μάκη Καούκη

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Δουλειά, ενότητα και συνεργασία» – Η αναφορά στον Μάκη Καούκη

Στην ανάγκη συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις παρατάξεις του νέου δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκε ο νικητής των δημοτικών εκλογών , ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μάκη Καούκη.

Επικοινώνησε μαζί μου ο Αλέξανδρος Παρισης

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συμπολιτείας ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, λέγοντας ότι πριν λίγο επικοινώνησε μαζί του ο Αλέξανδρος Παρίσης για να τον συγχαρεί. Ο κ. Μιχαλάτος ζήτησε από τον νυν δήμαρχο να συνεχίσει να λειτουργεί ο δήμος και να υπάρχει μία καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο, μέχρι να γίνει η μετάβαση, την 1η Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας και ενότητας για να πάει μπροστά ο νέος Δήμος.

«Ήρθα σήμερα εδώ για να σας πω ότι νικήσαμε. Αλλά για εμάς το ζητούμενο δεν είναι να νικήσουμε αλλά να πετύχουμε. Και αυτό προϋποθέτει μια ομαδική δουλειά, μία συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις αλλά και με τα στελέχη της παράταξής μας, με όρεξη για δουλειά».

«Η ενότητα και η συνεργασία είναι η προϋπόθεση για να πάει μπροστά το Δήμος», πρόσθεσε ο κ. Μιχαλάτος.

«Για εμάς, σήμερα είναι η αφετηρία, η αρχή για να ξεκινήσουμε από αύριο το πρωί να δουλεύουμε. Δεν υπάρχουν ηττημένοι, είναι όλοι νικητές, αυτό θεωρούμε εμείς και ούτε έχουμε καμία διάθεση να πανηγυρίσουμε, γιατί για εμάς είναι μία αίσθηση ευθύνης σήμερα, έχουμε ευθύνη απέναντι στον λαό του Δήμου Αργοστολίου.

Από αύριο το πρωί: δουλειά, ενότητα και συνεργασία».

Για τον Μάκη Καούκη

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συμπολιτείας αναφέρθηκε και στον Μάκη Καούκη, ο οποίος «έφυγε» στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

«Εμείς θεωρούμε ότι δώσαμε μαζί τον αγώνα, όλο αυτό το διάστημα, και είμαστε χαρούμενοι που τον ευχαριστήσαμε γιατί από εκεί ψηλά που μας βλέπει και μας ακούει, του δώσαμε τη χαρά της νίκης»