Ιταλικά ΜΜΕ στα Ιόνια Νησιά

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ Π.Ι.Ν. 2017-2018” που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

μέσω του Ε.Π. “ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-20120”, πραγματοποιήθηκε στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη και την Λευκάδα, επίσκεψη του Ιταλικού καναλιού ‘Marcopolo Tv & Web’, καθώς και του ομώνυμου περιοδικού “Marcopolo Magagin”, από τις 30 Απριλίου έως 05 Μαΐου.

Ο φακός του Ιταλικού καναλιού ‘Marcopolo Tv & Web’ σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα στη Λυγιά Λευκάδος.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να αναδειχτεί το ανοιξιάτικο τοπίο των νησιών καθώς και τα πλούσια πολιτιστικά στοιχεία, οι  μοναδικές φυσικές ομορφιές , ώστε να ενισχυθεί η τουριστική ζήτηση στην αρχή της τουριστικής περιόδου από την .

Το “Marcopolo Tv & Web”, επικεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών  σε κάθε εκπομπή του 2,5 εκατομ. τηλεθεατών, αλλά ακόμα πολύ περισσότερων επισκεπτών στη διαδικτυακή του πύλη.

Το δε “Marcopolo Magagin” κυκλοφορεί σε 100.000 αντίτυπα μηνιαίως.

O φωτογράφος – οπερατέρ Piergiorgio Pirrone σε κατάστημα Λευκαδίτικης χειροτεχνίας στην Καρυά.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο φωτογράφος – οπερατέρ Piergiorgio Pirrone και οι δημοσιογράφοι Σαρικώστα Ελένη και Elisabeta Canoro.

Ήδη, έχουμε τις πρώτες εμφανίσεις  στα παρακάτω συνδέσεις (links).

https://www.marcopolo.tv/lefkada-paradiso-incontaminato

https://www.marcopolo.tv/cefalonia-guida-su-cosa-fare-e-vedere-e-le-spiagge-piu-belle

https://www.vanityfair.it/amp/155038/viaggi-traveller/notizie-viaggio/2019/05/22/lefkada-isole-grecia-ionie

Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί για την  αφιλοκερδή υποστήριξη, στην Ζάκυνθο το Τουριστικό Γραφείο B4U Travel, το ξενοδοχείο “Klelia Beach Hotel”, τον κ. Σάκη Ακτύπη και τον κ. Τάσο Μποζίκη, την “Levante Ferries” και την “Eurohire Rent a Car”. Στην Λευκάδα τον κ. Πέτρο Γατζία (Avis Rent a Car) καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία “Westfery – Κάπταιν Αριστείδης” και στην Κεφαλονιά το ξενοδοχείο “Mirabel” και το εστιατόριο “στο ψητό”.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Τμηματάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Π.Ε. Λευκάδος κ. Σπύρο Ζαμπέλη, την Τμηματάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Π.Ε. Ζακύνθου κ. Γρηγορία Λούτα και τον Τμηματάρχη Παιδείας Π.Ε Κεφαλληνίας κ. Μηνά Κλαουδάτο για την υποστήριξη της δράσεως.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0