6η στην Ελλάδα η Κρούσσου στο Πανελλήνιο ανοιχτού στίβου Κ20

6η στην Ελλάδα η Κρούσσου στο Πανελλήνιο ανοιχτού στίβου Κ20

Η αθλήτρια της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, επιβεβαίωσε την προσωπική της επιτυχημένη παρουσία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών, αλλά και την σταθερά ανοδική πορεία της Γ.Ε.Κ και του κεφαλονίτκου στίβου.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή παρουσία του κεφαλονίτικου στίβου στο Κ20 που έγινε στην  Κατερίνη.

 

Με μια πολύ καλή εμφάνιση της Άννας Κρούσσου στο άλμα σε ύψος που πολύ νωρίς το πρωί αγωνίστηκε και προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό με μόνο… ένα άλμα και μάλιστα το πρώτο της και το απόγευμα συμμετείχε στον τελικό, η αθλήτρια της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, επιβεβαίωσε την προσωπική της επιτυχημένη παρουσία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών, αλλά και την σταθερά ανοδική πορεία της Γ.Ε.Κ και του κεφαλονίτκου στίβου.

Η Κρούσσου κατέκτησε την 6η θέση στο άλμα σε ύψος  με επίδοση 1.60, κι έχοντας να συναγωνιστεί εκτός από την σπουδαία πρωταθλήτρια που θυμόμαστε από τα Βεργώτεια, Παναγιώτα Δόση και την κούραση από το χθεσινό ταξίδι της μέχρι την Κατερίνη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του προπονητή της που την συνόδευσε, Νίκου Μεταξά, η προσπάθεια της αθλήτριας του είναι μια «επιτυχία με ξεχωριστή αξία, αφού η Αννα ήρθε στην Κατερίνη των 37 βαθμών κελσίου και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αμέσως μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις».

Εδώ συνολικά τα αποτελέσματα στο ύψος:

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0