81χρονη Κεφαλονίτισσα θα επιχειρήσει τον διάπλου Κυλλήνης – Σκάλας με windsurf [video]

81χρονη Κεφαλονίτισσα θα επιχειρήσει τον διάπλου Κυλλήνης – Σκάλας με windsurf [video]

Είμαι η Αναστασία από την Κεφαλλονιά... και μέσα μου ζει ακόμα αυτός ο παλάβρας ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ !

Η 81χρονη από την θα επιχειρήσει προς το τέλος του καλοκαιριού τον διάπλου Κυλλήνης – Σκάλας Κεφαλονιάς, με .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αξιοθαύμαστη αυτή γυναίκα γίνεται είδηση αφού τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει διαρκώς ότι η όρεξη για ζωή, χρόνια δεν κοιτά, αφού ήδη εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος της Κεφαλονιάς σκέφτεται να την προτείνει για το βιβλίο Γκίνες, ως τη μεγαλύτερη σε ηλικία wind surfer.

 

Γεμάτη ζωντάνια, αισιοδοξία και αίσθηση ελευθερίας δηλώνει ότι μόνο όταν ανοίγεται στη θάλασσα με την ιστιοσανίδα της είναι πραγματικά ο εαυτός της.

Όμως λέει η ίδια στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Facebook, ξεκινάει τη μέρα της από πολύ πρωί, φουρνίζοντας η ίδια το ψωμί της στον πέτρινο φούρνο, μαζεύει τις ελιές από τα δέντρα της, μιλάει, μέσω ίντερνετ, με τους συγγενείς της που βρίσκονται μακρυά, αλλά η μεγάλη της αγάπη παραμένει το wind surfing.

«Αλλά τι τα θες; Το μυαλό είναι κολλημένο εκεί, στο πέλαγος. Ανοίγω πανί και ξεχύνομαι σαν τον άνεμο στ’ ανοιχτά. Μόνο εκεί είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Είμαι η Αναστασία από την Κεφαλονιά, και μου ζει ακόμα αυτός ο παλάβρας ο Οδυσσέας. Νιώθω ελεύθερη».

Δείτε το όμορφο βίντεο που ετοίμασε η ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα της.

Είμαι η Αναστασία από την Κεφαλλονιά… και μέσα μου ζει ακόμα αυτός ο παλάβρας ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ !

Gepostet von Anastasia Windsurfer am Samstag, 15. Juni 2019