Διάκριση στον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Νίκο Λουκέρη, με καταγωγή απ’ το Ληξούρι, απο τους Lloyds

Διάκριση στον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Νίκο Λουκέρη, με καταγωγή απ’ το Ληξούρι, απο τους Lloyds

Tιμητική διάκριση του Ηγέτη Μαθήματος (Course Leader) στη Ναυτιλία και τις Νέες Τεχνολογίες έλαβε ο Δρ. Λουκέρης, από το κορυφαίο διεθνή οργανισμό στη Ναυτιλία και τη Τραπεζική, Lloyds. Εκ των βασικών κριτηρίων για την απονομή είναι η αριστεία στην ακαδημαϊκή διδασκαλία.
Ο Δρ. Λουκέρης διδάσκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Ελλ. Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ενώ στο παρελθόν έχω διδάξει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην Αστυνομική Ακαδημία Ελλάδος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ (Maryland), της Βρετανίας (Greenwitch). Ο Δρ. Λουκέρης έχει έντονο ερευνητικό κι ακαδημαϊκό έργο, με δεκάδες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.
Εχει διακριθεί ξανά το 2016 με 2 βραβεία αριστείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για αντίστοιχες επιστημονικές του δημοσιεύσεις σε κορυφαία ακαδημαϊκά περιοδικά και το 2012 σε σημαντικό οικονομικό συνέδριο στις ΗΠΑ, με το βραβείο Καλύτερης Ερευνητικής Εργασίας.
Σημείωση: σε περίπτωση δημοσίευσης τροποποιήστε το κείμενο στο τρίτο ενικό
Με τιμή
Δρ. Ν. Λουκέρης
τηλ. 6945278727
       2821500719