Διακοπές & διακοπές

Διακοπές & διακοπές

Θέμα με τις… διακοπές καταγράφεται πλέον στην πολιτική σκηνή της χώρας τα τελευταία χρόνια, στο παρασκήνιο της πολιτικής κόντρας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, τον Δεκέμβρη του 2014 και λίγο πριν, η επιλογή Τσίπρα να πάει τη χώρα σε εκλογές με αφορμή την (μη)εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, στοίχισε εκτός από τον… ύπνο και τις χειμερινές διακοπές των υπουργών, βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με την γαλοπούλα να πέφτει βαριά 20 ημέρες πριν τις εκλογές του Γενάρη όπου κέρδισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα, αν και με τελείως αντίστροφη πορεία, καθώς η επιλογή και πάλι του Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μετά την ήττα στις ευρωεκλογές, ναι μεν έφερε την Νέα Δημοκρατία στην πολυπόθητη εξουσία, όμως αυτό συνέβη  μέσα στο… κατακαλόκαιρο. Με τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να καθιστά στους υπουργούς του και όχι μόνο απαγορευτική ακόμη και μια μικρή εξόρμηση μέχρι την… Λούτσα.

Εκτός πια και οι πιο… πονηροί, στα πρότυπα της αγαπημένης ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», αποφασίσουν να κλέψουν μια καλοκαιρινή ευκαιρία, με την δικαιολογία να παρακολουθήσουν από κοντά  σε δημοφιλείς μαρίνες την υλοποίηση των πρώτων μέτρων της κυβέρνησης. Προσπάθεια αρκετά τολμηρή με την… Μαρίνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον ίδιο τον πρωθυπουργό, να παρακολουθεί ασφυκτικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0