Επιμένει ο μητροπολίτης Μόρφου για τους απαράδεκτους ισχυρισμούς για τους γκέι: «Εξέφρασα τη θέση της Εκκλησίας και των Αγίων της»

 

Παρά το σάλο που προκλήθηκε από την αντιεπιστημονική και σεξιστική τοποθέτησή του σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, ο Κύπριος μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος δεν φαίνεται να αλλάζει ρότα.

Όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις που εξέφρασε στην ομιλία του, ο ιεράρχης είπε ότι «εξέφρασα τη θέση της Εκκλησίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας». Παρέπεμψε μάλιστα όποιον θέλει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Μητρόπολης Μόρφου: «Στον ιστότοπο μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει την ομιλία μου» ανέφερε ο Μόρφου Νεόφυτος.

Υπενθυμίζεται ότι στην επίμαχη ομιλία του ο ιεραρχής είχε υποστηρίξει ότι  η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας, λέγοντας ότι αν ένα ζευγάρι κάνει μη φυσιολογικό σεξ, και αυτό αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία κι αυτή η επιθυμία μεταφέρεται στο κυοφορούμενο βρέφος, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται ομοφυλόφιλο.

Has video: 
Exclude from popular: 
0

Πηγή – Περισσότερα: Το Ποντίκι

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0