Με πρωτιές, φουλ για τον αποψινό τελικό οι “βολίδες” της Γ.Ε.Κ. Εξαιρετικοί Αλυσανδράτος, Σολιδάκη και Σταματελάτου.

Με πρωτιές, φουλ για τον αποψινό τελικό οι “βολίδες” της Γ.Ε.Κ. Εξαιρετικοί Αλυσανδράτος, Σολιδάκη και Σταματελάτου.

Συνεχίζουν το... σερί επιτυχιών οι αθλητές και οι αθλήτριες της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με πρωτιές, ρεκόρ και καλύτερες επιδόσεις στα προκριματικά.

Άλλη μια μέρα μεγάλων επιτυχιών για τον κεφαλονίτικο στίβο, καθώς στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  παμπαίδων/κορασίδων που διεξάγεται στην Χαλκίδα, οι αθλητές της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, πέρασαν με πρωτιές, ατομικά ρεκόρ και ρεκόρ Κεφαλονιάς, στους τελικούς των αθλημάτων τους και μάλιστα για κάποιους από αυτούς και με τις καλύτερες επιδόσεις των προκριματικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο που μόλις χθες “σκαρφάλωσε” στην 4 θέση στο στο ύψος, σήμερα όχι πλέον ως άλτης αλλά ως δρομέας στα 150μ, προκρίθηκε άνετα στον τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση των προκριματικών και χρόνο 17.78 και πρώτος στην σειρά του.

Εδώ το βίντεο της προσπάθειας του:

Λίγο πιο πριν, η ταλαντούχα αθλήτρια της Γ.Ε.Κ , με άλμα στο αγώνισμα του ύψους 1.50, προκρίθηκε και εκείνη στον τελικό και μάλιστα με την 1η της προσπάθεια.

Τέλος, μια ακόμη… βολίδα της Γ.Ε.Κ, η , 1η στην σειρά της, με ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Κεφαλονιάς αλλά κυρίως με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών, με χρόνο 10.45 στα 80μ, έγραψε και το δικό της όνομα στο σερί επιτυχιών της Γ.Ε.Κ σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.