Με τις… “βολίδες” της η Γ.Ε.Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Κορασίδων

Με τις… “βολίδες” της η Γ.Ε.Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Κορασίδων

Τα νέα παιδιά του κεφαλονίτικου στίβου που θα φορέσουν την καινούργια "φανέλα" της Γ.Ε.Κ, με δεδομένες τις ατομικές τους επιδόσεις, φιλοδοξούν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις των αθλημάτων τους, φέρνοντας τον στίβο της Κεφαλονιάς ακόμη πιο ψηλά στις γενικές και ειδικές πανελλήνιες βαθμολογίες. 

Με τις… βολίδες της και με νέες εμφανίσεις ταξιδεύει η στην Χαλκίδα, για να συμμετάσχει με όλα της τα ατού σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αυτό των Παμπαίδων/Κορασίδων του νοτίου ομίλου.

Η αποστολή της Γ.Ε.Κ , που μέσα σε μόλις 20 ημέρες έχει γυρίσει την μισή Ελλάδα (Κατερίνη-Τρίκαλα και τώρα Χαλκίδα) για την συμμετοχή της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιών, ταξιδεύει σε δυο… δόσεις, με την μισή αποστολή να ξεκίνησε ήδη το ταξίδι συνοδεία του προπονητή Νίκου Μεταξά,  ενώ η δεύτερη…. δόση θα ταξιδέψει αύριο μαζί με τον δεύτερο (από τους  4) προπονητή της ομάδας, Βασίλη Μεταξά.

Τα νέα παιδιά του κεφαλονίτικου στίβου που θα φορέσουν την καινούργια “φανέλα” της Γ.Ε.Κ, με δεδομένες τις ατομικές τους επιδόσεις, φιλοδοξούν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις των αθλημάτων τους, φέρνοντας τον στίβο της Κεφαλονιάς ακόμη πιο ψηλά στις γενικές και ειδικές πανελλήνιες βαθμολογίες.

Η αποστολή απαρτίζεται εκτός από τους συνοδούς προπονητές, από τους ταλαντούχους αθλητές και τις ταλαντούχες αθλήτριες, , Πάνο Αλυσανδράτο, Νάντια και Αλίκη Σταματελάτου, Ανδριάνα Τάτα και Έρη Φαρακλού, με τον Αλυσανδράτο σε δυο μάλιστα αθλήματα, την Σολιδάκη και την , να διεκδικούν υψηλές επιδόσεις και θέσεις στους αγώνες ταχύτητας και στο ύψος.