Ο καύσωνας, η Φώφη Γεννηματά κι ένα ρεκόρ η “συγκομιδή” της Γ.Ε.Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ18.

Ο καύσωνας, η Φώφη Γεννηματά κι ένα ρεκόρ η “συγκομιδή” της Γ.Ε.Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ18.

Η Ιωάννα Σολιδάκη έκανε ρεκόρ Κεφαλονιάς στα 100μ με επίδοση 12.88 (από 13.14 που είχε η ίδια), ενώ για μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου έχασε την πρόκριση της στον τελικό.

Εξαιρετικά άσχημες και ασυνήθιστες για Κεφαλονίτες καιρικές συνθήκες συνάντησαν οι αθλήτριες της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ-18 στα Τρίκαλα.

Με το θερμόμετρο στα ύψη και την άπνοια να ταλαιπωρεί το σύνολο των νεαρών αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στο , οι αθλήτριες της Γ.Ε.Κ δεν κατάφεραν να φέρουν διακρίσεις και μετάλλια στην Κεφαλονιά, πέτυχαν όμως ακόμη και σε αυτές τις ασυνήθιστες για τις ίδιες καιρικές συνθήκες, σπουδαίες επιδόσεις.

Έτσι, η έκανε ρεκόρ Κεφαλονιάς στα 100μ με επίδοση 12.88 (από 13.14 που είχε η ίδια), ενώ για μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου  έχασε την πρόκριση της στον τελικό.

Την ίδια στιγμή η ταλαντούχα νεαρή στο ύψος κατέκτησε την  14η θέση με 1.55 κι έμεινε για 2 θέσεις εκτός τελικού. Άγγιξε, μάλιστα, το ατομικό της ρεκόρ που είναι 1.56, ενώ εξαιτίας  της μεγάλης συμμετοχής, ο αγώνας κράτησε 3 ώρες μέσα σε συνθήκες  καύσωνα.

Τέλος, η Αντριάνα Τατα, στον πρώτο της αγώνα στον προκριματικό του τριπλούν έκανε 2 οριακά άκυρα πάνω από 10.50 και 1 έγκυρο άλμα στα 9.68.

Στα… ρεκόρ του αγώνα, η παρουσία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, που βρέθηκε στο στάδιο των Τρικάλων κα μάλιστα απένειμε και μετάλλια.

Σε λίγες ημέρες η ομάδα της Γ.Ε.Κ ” βγάζει εισητήριο” για Χαλκίδα όπου και το Πανελλήνιο Κ-16.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0