Ο Παναγής Καππάτος νέος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης (δηλώσεις)

Ο Παναγής Καππάτος νέος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης (δηλώσεις)

Ο είναι ο νέος βουλευτής της Κεφαλονιάς.

Με καταμετρημένα τα 141 από τα 142 τμήματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ο κ. Καππάτος έλαβε 2748 σταυρούς έναντι 1880 του Γιώργου Κοκκόλη και 1393 της Βικτώριας Αλεξανδράτου.

«Θα είμαι βουλευτής όλων των Κεφαλονιτών και των Ιθακησίων»

Ο κ. Καππάτος, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι «σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, μια μεγάλη μέρα για την και την Ιθάκη. Η Ελλάδα όλη έγινε μπλε, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη έγινε μπλε, μετά από 10 χρόνια η βουλευτική έδρα ήρθε πάλι στη Νέα Δημοκρατία».

Ο νέος βουλευτής ευχαρίστησε όλους για την στήριξη, και ιδιαίτερα τους συνυποψήφιούς του για «τον τίμιο αγώνα και την μεγάλη νίκη που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία».

«Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ έτσι ώστε τα πολλά προβλήματα και τα πολλά αιτήματα ν’ αρχίσουν να γίνονται πράξη», είπε ενώ πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς (Περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη, νέους δημάρχους).

Πρώτη προτεραιότητα η υγεία

Ο κ. Καππάτος επανέλαβε ότι η πρώτη προτεραιότητά του ως βουλευτής είναι η υγεία. «Υπαρχει σοβαρό πρόβλημα Υγείας στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπως και στα Κέντρα Υγείας, αλλά πρώτα θα ξεκινήσουμε από το Νοσοκομείο Αργοστολίου. Από εκεί και πέρα η Παιδεία και ο Τουρισμός είναι οι επόμενες προτεραιότητες».

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγή Καππάτου