“Πάτησε” και απογειώθηκε στην 2η καλύτερη ατομική της επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Αλυσανδράτου (VIDEO).

“Πάτησε” και απογειώθηκε στην 2η καλύτερη ατομική της επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Αλυσανδράτου (VIDEO).

Μεγάλη προσπάθεια και 2η καλύτερη ατομική επίδοση της Μέμης Αλυσανδράτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Με πρόσφατο τραύμα στο πέλμα, αλλά άτρωτη στο πείσμα και με την μεγάλη εμπειρία της, η μόλις πριν λίγη ώρα στο Στίβου 2019 στην Πάτρα, πάτησε γερά και… απογειώθηκε στην 2η καλύτερη της ατομική επίδοση. 

Η αθλήτρια της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς, που συμμετέχει σε αγώνες Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για 13η χρονιά, σε έναν κορυφαίο αγώνα στο άλμα σε ύψος που είναι μέχρι αυτήν την ώρα (που γράφεται το ρεπορτάζ) σε εξέλιξη με όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, σημείωσε επίδοση 1.61, επίδοση που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση της και μάλιστα, πριν προλάβει το πρόσφατο τραύμα της να αποθεραπευτεί πλήρως.

Δείτε εδώ το εξαιρετικό άλμα και την 2η καλύτερη επίδοσή της:

Η Μέμη Αλυσανδράτου πέρασε με την πρώτη της προσπάθεια το 1.55,  για να φτάσει στο μεγάλο άλμα της στα 1.61 με την τρίτη της προσπάθεια και να ολοκληρώσει εκεί την αγωνιστική της παρουσία σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μια παρουσία που σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο φετινό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και την επιτυχία της στο Πανελλήνιο του Κλειστού στίβου, καθιερώνεται πλέον και… επίσημα στις πρώτες 8-10 καλύτερες αθλήτριες του ύψους στην Ελλάδα, κάποιες από τις οποίες έχουν φέρει στην χώρα μας και Ευρωπαϊκές διακρίσεις.