Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι

Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι

Χθες το βράδυ η Ιθάκη επέλεξε να συνταχθεί στο πλευρό του -Προοδευτική Συμμαχία δίνοντας το παρόν στην προτελευταία προεκλογική συγκέντρωση των υποψήφιων βουλευτών του νομού και παρουσία του υποψήφιου βουλευτή επικρατείας, Νάσου Ηλιόπουλου.

Σήμερα δίνουμε ραντεβού για την τελευταία προεκλογική μας συγκέντρωση μπροστά από την πρώην Νομαρχία στις 8.30μ.μ..

Η βουλευτική έδρα των Θιακοκεφαλονιτών βρίσκεται στον προοδευτικό χώρο και εκεί σκοπεύει να παραμείνει! Στο προσκλητήριο γι’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δεν πρέπει να λείψει κανείς! Αυτήν την Κυριακή θα αποφασίσουμε αν θα επιστρέψουμε τα κλειδιά της χώρας σε αυτούς που τη χρεωκόπησαν και που συναγωνίζονται μεταξύ τους στο ποιος έκανε τα περισσότερα σκάνδαλα, ή αν θα παραμείνουμε σε τροχιά ανάπτυξης μακριά από κρυφές γυψοσανίδες και στικάκια στα συρτάρια…

Ελάτε όλοι σήμερα στις 8.30μμ μπροστά από τη Νομαρχία για να στείλουμε το μήνυμα σε αυτούς που νομίζουν ότι οι συμπολίτες μας έχουν μικρή μνήμη. Ελάτε να σηματοδοτήσουμε την απόρριψη του παλιού και χρεωκοπημένου πολιτικού κατεστημένου. Ελάτε να χτίσουμε πάνω στα θεμέλια που ήδη βάλαμε για μία σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα.

Τώρα, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ για τη ζωή μας!

Η εκλογική επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ