Στην “αφρόκρεμα” του ύψους η Αλυσανδράτου στο αυριανό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στην “αφρόκρεμα” του ύψους η Αλυσανδράτου στο αυριανό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Μέμη Αλυσανδράτου στα "μεγάλα" ονόματα του γυναικείου ύψους στο αυριανό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στα ίδια… μέρη και μάλιστα όλες μαζί, ξαναβρίσκεται η “αφρόκρεμα” του ελληνικού γυναικείου ύψους, καθώς αύριο το απόγευμα και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ, πραγματοποιείται η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση στίβου, το Ανδρών-Γυναικών, στην Πάτρα.

Στο αγώνισμα του ύψους, τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος με τις τεράστιες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα δώσουν έναν πολύ όμορφο και υψηλού επιπέδου αγώνα, κάτι που για τα δικά μας…. μάτια, θα  θυμίσει έντονα τον σπουδαίο αγώνα που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε πριν από περίπου 3 μήνες, στα Βεργώτεια 2019.  

Στον αυριανό τελικό λοιπόν, Γκούσιν, Δόση, Ζάκκα, Μαλταμπέ, Ρέτζιου, Βαγγέλη και οι υπόλοιπες αθλήτριες θα συναγωνιστούν στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς για την χώρα μας, για την κατάκτηση μιας ακόμη κορυφής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, σε ένα άτυπο… μπαράζ Βεργωτείων όπου η Παναγιώτα Δόση χωρίς τότε την Τατιάνα Γκούσιν, είχε… εκτινάξει το άλμα της στον… ουρανό του Αργοστολίου.

Στην… υψομετρική αυτή “αφρόκρεμα” δεν θα μπορούσε να λείψει και η αθλήτρια της δικής μας Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς, , η οποία φέτος καταρρίπτει  για πολλοστή φορά το δικό της ρεκόρ, αυτό των συνεχών συμμετοχών σε αγώνες Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για 13 ολόκληρα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το μακρινό 2006.

Η Αλυσανδράτου, αύριο το απόγευμα στον τελικό του ύψους γυναικών θα συναντήσει τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του ύψους, σε ένα ραντεβού υψηλών αντανακλαστικών και με την προσδοκία να καταφέρει ένα άλμα επιπέδου ατομικής επίδοσης ή έστω… Βεργωτείων 2019, άλμα που την είχε φέρει σε θέση… αποθέωσης από τους φιλάθλους στο Ανοικτό Στάδιο του Αργοστολίου.

Η αθλήτρια της Γ.Ε.Κ πηγαίνει στην Πάτρα και στο αυριανό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχοντας πριν μια περίπου εβδομάδα αντιμετωπίσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα της, ωστόσο μόλις χθες στην προ-τελευταία της προπόνηση στο Αργοστόλι, έδειξε πως με ένα καλό πάτημα και παρά την όποια ενόχληση, το 1.60, θα είναι άλμα… επίδειξης κεφαλονίτικου πείσματος και φυσικά, εμπειρίας.