Στην 4η θέση σκαρφάλωσε ο Πάνος Αλυσανδράτος στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Στην 4η θέση σκαρφάλωσε ο Πάνος Αλυσανδράτος στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Ο Αλυσανδράτος έχασε το μετάλλιο με αντιπάλους από συλλόγους με μεγάλη καταξίωση στον στίβο σε όλες τις κατηγορίες και κατέκτησε την 4η θέση αφήνοντας πίσω του αθλητές σπουδαίων ομάδων. 

Περήφανος θα αισθάνεται ο νεαρός αθλητής της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς και οι προπονητές του, καθώς  από σήμερα και μόλις εδώ και λίγη ώρα, ο απολαμβάνει την 4η θέση στην Ελλάδα στο άλμα σε ύψος παμπαίδων.

Έτσι, πριν λίγη ώρα, στο Παμπαίδων/Κορασίδων που γίνεται στην Χαλκίδα, ο Πάνος Αλυσανδράτος με τρία πετυχημένα άλματα και μάλιστα με την… πρώτη, στα 1.60, 1.64 και 1.68, κατέκτησε την 4η θέση, μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον ίδιο αλλά και για τον κεφαλονίτικο στίβο και την ομάδα του.

Ο Αλυσανδράτος έχασε το μετάλλιο με αντιπάλους από συλλόγους  με μεγάλη καταξίωση στον στίβο σε όλες τις κατηγορίες και κατέκτησε την 4η θέση αφήνοντας πίσω του αθλητές σπουδαίων ομάδων.

Με την επίδοσή του αυτή και με δεδομένο το ατομικό του ρεκόρ, «κοιτάει» ήδη ψηλά στις μελλοντικές του συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος συνεχίζεται με την να συμμετέχει με την ομάδα σκυταλοδρομίας κορασίδων 4Χ80μ. 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0