Επιστρέφει η Α.Ε. Κεφαλονιάς!

Μετά από απουσία τεσσάρων ετών (τελευταία συμμετοχή την περίοδο 2015-2016), από τον ποδοσφαιρικό «χάρτη» του τοπικού μας ποδοσφαίρου, χθες ήρθαν τα ευχάριστα μαντάτα για την Α.Ε. Κεφαλονιάς και την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» σε αγωνιστική δράση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της.
Σίγουρα η εξέλιξη αυτή, ούτως ή άλλως αποτελεί από μόνη της είδηση, η οποία χαροποιεί τους φίλους της, αφού η Α.Ε.Κ. ήταν από τις πιο πετυχημένες ομάδες στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια κατακτώντας τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα (2012-2013, 2013-2014, 2014-2015) και ένα κύπελλο (2015-2016).
Όμως πολύ περισσότερο εκπροσώπησε το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο με αξιόλογη παρουσία στους αγώνες ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Χάνοντας κυριολεκτικά στο νήμα κάποια άνοδο!
Μακάρι αυτή την φορά με την επιστροφή της να καταφέρει να διεκδικήσει αυτά που έχασε στις λεπτομέρειες και να ριζώσει βαθιά στο ποδόσφαιρο μας γράφοντας νέες επιτυχίες.
Και όλα αυτά από την αγάπη του Δημήτρη Κουμαριώτη για αυτήν και γενικότερα στο ποδόσφαιρο.
Άλλωστε ο συγκεκριμένος παράγοντας, είναι ο άνθρωπος που με τη δική του παρουσία, η ομάδα έγραψε το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της.
Η Α.Ε. Κεφαλονιάς στο φετινό πρωτάθλημα θα μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, αν εν τω μεταξύ δεν υπάρχει ικανός αριθμός ομάδων για να διεξαχθεί πρωτάθλημα στη Γ’ κατηγορία.

Πηγή – Περισσότερα: sportsthea