Το είπε και το έκανε η κα Αναστασία! Έγινε ο διάπλους με επιτυχία. Ένα Γκίνες για την 81χρονη Κεφαλονίτισσα (VIDEΟ με τον τερματισμό της)

Το είπε και το έκανε η κα Αναστασία! Έγινε ο διάπλους με επιτυχία. Ένα Γκίνες για την 81χρονη Κεφαλονίτισσα (VIDEΟ με τον τερματισμό της)

Η δημοφιλής Κεφαλονίτισσα, ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την Σκάλα και έφτασε στις 17:57 στην Κυλλήνη, σε συνθήκες μάλιστα μεγάλης ζέστης, μια απόσταση περίπου 18 ναυτικών  μιλίων, κάτι που σε συνδυασμό με την ηλικία της αναμένεται να της δώσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Πρόσωπο – σύμβολο έγινε μόλις πριν λίγη ώρα  η  81χρονη Κεφαλονίτισσα , πετυχαίνοντας με το πείσμα και το πάθος της ένα αξεπέραστο ρεκόρ, καθώς στα 81 της χρόνια κατάφερε τον διάπλου Κεφαλονιάς-Κυλλήνης με ιστιοσανίδα.

Η δημοφιλής Κεφαλονίτισσα, ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την Σκάλα και έφτασε μόλις πριν λίγη ώρα (17:57) στην Κυλλήνη, σε συνθήκες μάλιστα μεγάλης ζέστης, μια απόσταση περίπου 18 ναυτικών  μιλίων, κάτι που σε συνδυασμό με την ηλικία της αναμένεται να της δώσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Το επιτυχημένο πλέον εγχείρημά της ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη της  και διοργανωτή  του διάπλου, Γιάννη Σκουρογιάννη, «είναι ένα πέρασμα αρκετά δύσκολο, αυτό μεταξύ Κεφαλονιάς και Πελοποννήσου, γιατί οι άνεμοι αλλάζουν κάθε δύο – τρεις ώρες. Πρέπει να είσαι αρκετά τυχερός και γι’ αυτό νομίζω ότι κανείς δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα να το κάνει με windsurf».

Η αειθαλής Κεφαλονίτισσα, που διδάσκει με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι «η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός», όπως λέει, ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα πριν από 40 χρόνια περίπου, και από τότε δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται, «οργώνοντας» τις θάλασσες στην  και το εξωτερικό. Φτάνοντας σήμερα, 28 Αυγούστου του 2019, να πετυχαίνει έναν μεγάλο θαλάσσιο άθλο, απόδειξη ότι τελικά το μέτρημα της καρδιάς, μπορεί να κερδίσει το αντίστοιχο των… ληξιαρχείων.

Από εμάς, πολλά-πολλά Μπράβο Σας, κα Αναστασία!!!

Δείτε εδώ το video του τερματισμού της από τον λογαριασμό της στο fb (Anastasia Windsurfer):

Ένα μεγάλο φινάλε από μια μεγάλη κυρία !

Gepostet von Anastasia Windsurfer am Samstag, 24. August 2019