Εργαστήρι Χορού “Pirouette” – Χορός σαν παραμύθι

Εργαστήρι Χορού “Pirouette” – Χορός σαν παραμύθι

Την τρίτη του χρονιά διανύει το εργαστήρι χορού “” της Βεατρίκης Κόρμαλη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε διάφορα είδη χορού και να συμμετέχουν σε πολλές εκδηλώσεις! Λειτουργούν τμήματα από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Η ιδιοκτήτρια και δασκάλα του χώρου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός (ΑΤΕΙ) με πολυετή πείρα σε σχολεία και παράλληλα κατέχει τα αναγνωρισμένα πτυχία χορού και διδασκαλίας (level 4 του Imperial Society of Teachers of Dancing) στοn κλασικό και στον μοντέρνο χορό για περισσότερο από 10 χρόνια.

Πέρυσι προστέθηκαν τα είδη χορού Salsa και Bachata για ενήλικες, ενώ λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων!
Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από την παράσταση χορού που πραγματοποίησε το εργαστήρι «Pirouette”,  τον Ιούνιο του 2018, με τίτλο « σαν Παραμύθι. Τα παιδιά είχαν μυηθεί στο χορό μόλις 6 μήνες. Παρ’ όλα αυτά, παρέσυραν κι ενθουσίασαν το κοινό με τις χορογραφίες τους!
Αναμένονται πολλά περισσότερα στο μέλλον με γνώμονα πρώτα τη σωστή παιδεία,εκπαίδευση και την αναπτυξη του υγιη ανταγωνισμού των μαθητών και έπειτα τη σωστή στάση σώματος, και την εκγύμνασή του με την αρμονία του συνδυασμού μουσικής και κίνησης!

Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασε το Fragias Photo Studio