Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου και πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2018-2019 (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 15/9 το βράδυ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Mirabel, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάσης – 1ης Σειράς, καθώς επίσης και εκείνη του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας 2019-2020.
Την ευθύνη της διαδικασίας, είχε και πραγματοποίησε με επιτυχία, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός, παρόντων των άλλων μελών της επιτροπής κ.κ. Ηλ. Κουρκουμέλη – Αθ. Ψαρρά, και της γραμματέας της Ένωσης, Χρ. Κοσμάτου.
Στην αίθουσα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής και μέλη της Ένωσης, εκτός των παραπάνω κ.κ. Δημ. Λιακόπουλος, Ε. Αβάζαρος και Τουλάτου Αγγελική.
Στον σύντομο χαιρετισμό του, μετά το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων των εκπροσώπων Σωματείων, διαιτητών, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, που παρευρίσκονταν στην αίθουσα, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. εξήγησε το νέο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου και ανέφερε ότι η κλήρωση της Β’ κατηγορίας δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα, μιας και πρέπει να δοθεί χρόνος σε κάποιες ομάδες που θέλουν να επαναδραστηριοποιηθούν και να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα μας.
Ευχαρίστησε τους αδελφούς Γ. – Δ. Τιμοθεάτου, παλιούς ποδοσφαιριστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου, για την παραχώρηση της αίθουσας και την πραγματοποίηση των κληρώσεων.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλα σχεδόν τα Σωματεία που συμμετέχουν στις παραπάνω διοργανώσεις, αλλά και αρκετοί φίλοι των ομάδων.
Κλήρωση κυπέλλου
Μετά τα σχετικά και αφού συζητήθηκε ο τρόπος της διαδικασίας, ξεκίνησε η κλήρωση, όπου συμμετείχαν συνολικά δεκαέξι (16) ομάδες, δύο περισσότερες από πέρυσι.
Η μεγάλη φετινή καινοτομία στην διοργάνωση είναι η διεξαγωγή των αγώνων της Α’ φάσης σε 4 ομίλους με διπλούς αγώνες και την κλήρωση να θυμίζει κάτι, από Champions League.
Συγκεκριμένα στην κληρωτίδα μπήκαν οι παρακάτω ομάδες:
Α’ Κατηγορία
1. Α.Ο. Εικοσιμίας
2. Α.Ο. Πρόννοι
3. Α.Ο. Παλληξουριακός
4. Α.Ο. Διλινάτα
5. Α.Ο. Φωκάτα
6. Α.Ο. Σάμης
7. Π.Α.Ο. Εύγερος
8. Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
9. Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
10. Α.Π.Σ. Πυλαριακός
11. Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Πηγή – Περισσότερα: sportsthea