Υπάρχουν UFO; Απίστευτα βίντεο από «αερομαχίες» πολεμικών αεροπλάνων των ΗΠΑ με άγνωστα αντικείμενα (Video)

Και όμως τα βίντεο που θα δείτε δεν έχουν διαψευστεί επίσημα από το αμερικάνικο πολεμικό ναυτικό. Το αντίθετο εκπρόσωπος του δήλωσε ότι είναι αυθεντικά αλλά διευκρίνισε πως δεν έχει δοθεί άδεια για να βγουν στη δημοσιότητα.

Η αλήθεια είναι ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν εδώ και μέρες τρια βίντεο στα οποία υποτίθεται ότι αεροσκάφη του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ εμπλέκονται σε αερομαχίες με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι θεώρησαν ότι είναι ψεύτικα. Όμως πριν από λίγες ώρες, ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χαρακτηρίζει «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» τα αεροσκάφη που καταδιώκουν οι Αμερικανοί πιλότοι. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η αερομαχία που έχει καταγράψει η κάμερα.

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού επιβεβαίωσε μεν ότι πρόκειται για αυθεντικά βίντεο, που δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη, ή κάτι άλλο.

Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο, δευτερόλεπτα πριν χαθεί με ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με απίστευτη ταχύτητα προς το αμερικανικό αεροπλάνο, και την τελευταία στιγμή κάνει μανούβρα και εξαφανίζεται.  Ο πιλότος έξαλλος φωνάζει ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.

Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.]

 

Αναδημοσίευση με άδεια από το Ποντίκι

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0