«Ευάγγελε γύρνα πίσω»

«Ευάγγελε γύρνα πίσω»

Μπορεί να δέχτηκε, ίσως, τα περισσότερα πυρά από την αντιπολίτευση, κατά τη θητεία του ως αντιδήμαρχος Τουρισμού, ειδικά για το θέμα των ταξιδιών του στο εξωτερικό, μπορεί να μη βρίσκεται στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, όμως φαίνεται πως δεν ξεχάστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους.

Ο λόγος, για τον Ευάγγελο Κεκάτο, ο οποίος είχε την τιμητική του στη χθεσινή συνεδρίαση αφού το όνομά του συζητήθηκε πολύ. Αρχικά, προτάθηκε από τον Αλέξανδρο Παντελειό, και στη συνέχεια και από την παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, να αναλάβει νευραλγική θέση στη νέα που θα δημιουργηθεί.

Ο της Κίνησης Νησί για Όλους πρότεινε τον Βαγγέλη Κεκάτο για υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, λόγω της προηγούμενης μακρόχρονης εμπειρίας του.

Ο , μιλώντας εκ μέρους της Ισχυρής Κεφαλονιάς πρότεινε επίσης να αξιοποιηθεί σε μία θέση αναπληρωτή του προέδρου της Επιτροπής ενώ αρκετοί ήταν που μίλησαν με καλά λόγια για τον πρώην αντιδήμαρχο.

Ακόμη και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρατήρηση του Νίκου Ανουσάκη ότι ο κ. Κεκάτος, είχε περάσει… «τον παθών του τον τάραχο» ως αντιδήμαρχος από την αξιωματική αντιπολίτευση, εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι η κριτική είχε να κάνει με τον σχεδιασμό της στρατηγικής και όχι με τα ίδια τα ταξίδια.

Όπως και νά ‘χει, ο «κοσμοπολίτης» Ευάγγελος (όπως χαρακτηρίστηκε εχθές από συμβούλους), έχει μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στην Επιτροπή, αν φυσικά το επιθυμεί και ο ίδιος.

Όλα πάντως θα ξεκαθαριστούν στην επόμενη συζήτηση για το θέμα, όπου θα έχει ως αντικείμενο τα πρόσωπα (εχθές είχε τους φορείς) που θα στελεχώσουν την επιτροπή.

Λ.Α. / Κεφαλονίτικα Νέα