Μπαίνει… μπουλντόζα στο γήπεδο της Πυλάρου. Ξεκινούν οι εργασίες.

Μπαίνει… μπουλντόζα στο γήπεδο της Πυλάρου. Ξεκινούν οι εργασίες.

Η ανακατασκευή του γηπέδου όπου και η έδρα του Πυλαριακού  αποτελούσε για χρόνια ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των παιδιών και των νέων της περιοχής.

Το πολυπόθητο έργο της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Πύλαρο και πιο συγκεκριμένα στα Μακρυώτικα, φαίνεται πως ξεκινά μόλις τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές μας πληροφορίες.

Πρόκειται για  τεχνικές εργασίες επιπεδοποίησης και διαμόρφωσης των κλίσεων της υφιστάμενης επιφάνειας του γηπέδου Μακρυωτίκων και της τοποθέτησης  συνθετικού  χλοοτάπητα, για τις οποίες είχε προκηρυχθεί  ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός  με προϋπολογισμό 200.000,00 € με ΦΠΑ, από την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή.

Ο ανάδοχος του έργου εργολάβος, έχει λάβει το οκ για την έναρξη των εργασιών, κάτι που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.  Η ανακατασκευή του γηπέδου όπου και η έδρα του Πυλαριακού  αποτελούσε για χρόνια ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των παιδιών και των νέων της περιοχής, ενώ η ολοκλήρωση των εργασιών σε λίγους μήνες, θα “δώσει” στους κατοίκους της περιοχής ένα σύγχρονο ως προς τις ανάγκες τους γήπεδο, ελπίζουμε αντάξιο των προσδοκιών τους.