Οικογενειακή Υπόθεση

Οικογενειακή Υπόθεση

Μεγάλη επιτυχία για τον τοπικό αθλητισμό με πολλαπλά οφέλη και για άλλους κλάδους και τομείς της τοπικής οικονομίας, αποτελεί η πρόσφατη αναγνώριση των ετήσιων αγώνων στίβου «Βεργώτεια» που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια στο , ως διεθνές μίτινγκ, καταχωρημένο μάλιστα στο επίσημο καλαντάρι των εθνικών και ευρωπαϊκών ομοσπονδιών και οργανώσεων στίβου.

Η επιτυχία αυτή φυσικά δεν ήρθε τυχαία. Μια ολόκληρη οικογένεια, η οικογένεια Μεταξά και πιο συγκεκριμένα τα αδέλφια Νίκος, Διονύσης και Βασίλης Μεταξάς, από την πρώτη εκείνη σεζόν που διοργάνωσαν τα πρώτα… σύγχρονα  «Βεργώτεια»  έως και το τελευταίο διάστημα, επιδόθηκαν με πολύ μεράκι, αγάπη, όρεξη και προσωπική κούραση σε έναν τεράστιο αλλά και δύσκολο αγώνα για να ανεβάσουν, αρχικά, το επίπεδο των αγώνων με την συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητών και πρωταθλητριών του κλασσικού αθλητισμού και στην πορεία, για να πείσουν τους επίσημους θεσμούς και τις ομοσπονδίες, ότι εδώ στην Κεφαλονιά ο κλασσικός αθλητισμός διάγει… ένδοξον βίο!

Και το πέτυχαν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο, μια επιτυχία που έρχεται εκτός των άλλων να αποδείξει πως όταν το… «θέλουμε» και «προσπαθούμε», το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Τα αδέλφια Μεταξά τόλμησαν και τολμούν και η μεγάλη αυτή επιτυχία έχει τη δική τους υπογραφή, μια υπογραφή απολύτως… οικογενειακή.

Μένει τώρα να αποδειχθεί αν και οι τοπικοί φορείς και θεσμοί θα ανταποκριθούν με την ίδια επιτυχία στην μεγάλη αυτή πρόσκληση.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0