Αποφασισμένη η Ανοιχτή Συνέλευση για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Σαββάτου

Αποφασισμένη η Ανοιχτή Συνέλευση για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Σαββάτου

Η συζήτηση στα πλαίσια της 7ης αυτής Ανοιχτής Συνέλευσης είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες, ενώ ακούστηκαν πολλές απόψεις και διατυπώθηκαν πολλές προτάσεις, με τους μαθητές να δίνουν στις τοποθετήσεις τους ένα ιδιαίτερο και πολύ αισιόδοξο χρώμα. 

Την απόφασή της να είναι δυναμικά παρούσα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο το Σάββατο που μας έρχεται, επικαιροποίησε η Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων.

Σε μια γεμάτη από κατοίκους αίθουσα, αυτή του Δημοτικού Θεάτρου όπου διεξάγονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με την ενεργή συμμετοχή για πρώτη φορά μαθητών, η Συνέλευση των κατοίκων που αντιτάσσονται στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, συζήτησε και αποφάσισε το πλαίσιο δράσεων και παρεμβάσεών της, ενόψει του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει σε λίγα 24ωρα στο Δημοτικό Θέατρο του Αργοστολίου.

Για την διάδοση του μηνύματος της μαζικής και δυναμικής συμμετοχής, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, η διοργάνωση κοινής συνέντευξης τύπου την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο, με την συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων, συλλόγων, σωματείων και φορέων, ενώ ξεκινά “εκστρατεία” ενημέρωσης και συμμετοχής με στόχο την μαζική παρουσία κατά την συνεδρίαση του Π.Σ.

Επίσης αποφασίστηκε, να σταθούν στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν βιώσει τις καταστροφές από τις  πρόσφατες πλημμύρες, με το καυτό ζήτημα των εξορύξεων να μπαίνει μετά το συγκεκριμένο θέμα.

Η συζήτηση στα πλαίσια της 7ης αυτής Ανοιχτής Συνέλευσης είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες, ενώ ακούστηκαν πολλές απόψεις και διατυπώθηκαν πολλές προτάσεις, με τους μαθητές να δίνουν στις τοποθετήσεις τους ένα ιδιαίτερο και πολύ αισιόδοξο χρώμα, ενόψει της συγκέντρωσης το Σάββατο 23/11 το πρωί στο Αργοστόλι.

Δείτε εδώ πως αποτύπωσε η  δημοσιογραφική κάμερα του Σπύρου Αλεβιζόπουλου και του KEFALONIA NEWS κάποιες από τις εισηγήσεις:

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0