Α.Σ. Κεφαλονιά: Ήττα για τους έφηβους σε νεκρό χρόνο – Νίκη για τους παίδες στο finale!

Δυο συγκλονιστικά παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν με δραματικό finale περιλάμβανε η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου για τα αναπτυξιακά τμήματα του Α.Σ. που συμμετέχουν στην Α΄ κατηγορία του εφηβικού και παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.
Η αρχή έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του Αργοστολίου, όπου σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του basketball, η εφηβική ομάδα του , ηττήθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ, σε νεκρό χρόνο, από την αντίστοιχη και πολύ δυνατή ομάδα (2η στη βαθμολογία του 1ου ομίλου) του Παναχαϊκού με σκορ 83-85, αφού επανήλθε από μια διαφορά 17 πόντων στα τελευταία 7 λεπτά. Η εξέλιξη του σκορ ήταν 14-25 στο 10΄, 37-46 στο ημίχρονο, 55-69 στο τέλος της τρίτης περιόδου, 83-85 το τελικό σκορ.
Οι πόντοι και οι συμμετοχές του Α.Σ.Κ. (Δούλιας): Αναγνωστάκης 2, Φραγκισκάτος, Γκαβός 6, Καββαδίας 6, Κουράκος 10, Μανίκας 15, Βασιλάκης 23, Βεζυργιανόπουλος, Ρουμπάτης, Χριστοφοράτος 21, Καπατσώρης, Μπίτρι.
Δραματική εξέλιξη είχε και το παιχνίδι του παιδικού με την Α.Ε. Ολυμπιάδας που πραγματοποιήθηκε στο την Κυριακή το μεσημέρι, αλλά είχε αίσιο τέλος για τους νησιώτες, που σκοράροντας στο τελευταίο σουτ, πήραν την νίκη με σκορ 52-50. Η εξέλιξη του σκορ ανά περίοδο ήταν: 8-9, 20-21, 33-33, 52-50. Οι πόντοι και οι συμμετοχές του Α.Σ.Κ. (Ματιάτος): Βαλλιανάτος, Βουργίδης Β. 17, Σπυράτος 3, Μιχαλάτος 3, Καραβιώτης 3, Βουργίδης Δ. 9, Μαλιαγρός, Λαμάι, Λουκέρης 5, Χαρατσάρης, Γαλιατσάτος, Ποταμιάνος 12.
Η επόμενη αγωνιστική (9η) για τους παίδες είναι με τον Έσπερο στο Αργοστόλι, ενώ η εφηβική ομάδα αγωνίζεται στην Πάτρα με τον Προμηθέα.