Γέμισε πολιτιστικούς συλλόγους ο Κέφαλος – Πεφάνης: Σ΄ εσάς στηρίζετε ο πολιτισμός μας

Γέμισε πολιτιστικούς συλλόγους ο Κέφαλος – Πεφάνης: Σ΄ εσάς στηρίζετε ο πολιτισμός μας

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων του νησιού, στην συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε στον Κέφαλο.

Σύλλογοι από δεκάδες σημεία της Κεφαλονιάς δήλωσαν παρών σε μία συνεδρίαση που είχε ως θέμα τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αλλά μάλλον στάθηκε ως μια καλή αφορμή για γνωριμία με την νέα ηγεσία της ΚΕΔΗΚΕ.

Αυτό τόνισε και ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, , ο οποίος τόνισε την πολύ σημαντική συνεισφορά των συλλόγων στον πολιτισμό της Κεφαλονιάς και τους κάλεσε σε μόνιμη συνεργασία.

«Ο πολιτισμός είναι αυτός που λύνει χέρια, που ανθίσταται στις κρίσεις, που κάνει τον άνθρωπο να έχει ένα επίπεδο. Για μας είναι ένα στοίχημα το πώς θα παραχθεί σωστά ο πολιτισμός και αυτό επιτυγχάνεται όταν ενεργοποιηθεί ο σύλλογος», είπε ο κ. Πεφάνης, ο οποίος τόνισε κι αυτός ότι οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ήταν μόνο η εφαρμογή. Ο πραγματικός στόχος ήταν η γνωριμία και η συνεργασία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πραγματικά δεκάδες σύλλογοι. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Μπάλο, το Λύκειο Ελληνίδων, την Πεσσαδιάνα, την Πηνελόπη (Σκάλας), την Ιόνιο Πνοή, το Σπάρτο, την Αδελφότητα Πειραιά, την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου, τον Αιγαλό, το Θεατρικό Εργαστήρι και το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς, συλλόγους από τα Διλινάτα, τα Σβορωνάτα, τον Αγκώνα, τα Ριζάτα κ.α.

 

Δείτε το βίντεο του Σπύρου Αλεβιζόπουλου από το Kefalonia News.